Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oynamanız Gereken Oyun;
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
1- NBA2K serisi (Neden mi ? -İnsanı ateşliyor ve bir smaç şovu sunuyor.Tabi ki Ray Alen'ın olmaması üzücü 3'lük atması onla zevkliydi.)
2- FİFA serisi (Neden mi ? -Daha çok lig sunuyor ve oyun daha çok içerikli diğer futbol oyunlarına göre)
3- Tomb Raider en son çıkan serisi (Neden mi ? -Maceracıları ve Aksiyoncuları bir araya getiren oyun, özellikle grafikleriyle)
4- Age Of Empires serisi (Neden mi ? -Eski dönemlere dayanan bir savaş oyunu, özellikle Osmanlı'nın güçlü olması en şaşırtıcı özellik, kimse Osmanlıyı veya Türkleri yücelten bir oyun yapmamıştı şimdiye kadar)
5- GTA serisi (Neden mi ? -Mafya işlerini sevenlerin oynayacağı bir oyun diyelim kapatalım. Bir de şuna değinmek isterim ki yaş kısıtlaması olan bir oyun olduğu için dikkat!!!)
6- The Elder Scrolls serisi (Neden mi? -Özellikle V (5) versiyonu yani Skyrim, insanı büyüleyen bir tarzı var ve hikayesi ile birlikte sanki bir sinema izler gibi akışı gayet başarılı)
7- Prototype serisi (Neden mi ? -Özellikle ikincisini tercih ederim, katliam, kurtarmaca ve gerçeksi kan fışkırmaları sunan ve grafikleri il büyüleyici bir oyun, üçüncü serisi hakkında çıkacak, aha çıkıyor diye söylentiler çıkıyor lakin bence çıkmaz gibi, ama çıkarsa da merak etmiyor değilim hani artık 3 boyutlu gelir sanırım. )
8- Battlefield serisi (Neden mi ? -Özellikle de üçüncü serisiyle birlikte bir patlama yaşadı, kurgusu ve grafiğine bir şey demek zor ve hikayesi akıl almazdı. Zatende bir oyunu en güzel yapan şey de hikayesi değil midir.)
9- Game of Thrones serisi (Neden mi? -Dizisi o kadar eğlenceli ve güzel ki ama oyunu o kadar da etkileyici gelmedi bana ama tabi ki gelen arkadaşlarda vardır.)
10- Thief serisi (Neden mi ? -Yorum yapmayacağım ve daha önce dediğim sözü tekrarlayacağım. İyi bir hikaye, iyi bir oyun dur.

Bu kadarı yordu.

Ama önereceğiniz iyi bir oyun varsa yoruma bekliyorum.
Referans URL