Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Batman Arkham Knight Ertelendi, Yeni Video Geldi.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: J5Z0HhG.jpg?1]

Batman serisine final yapacak olan Batman Arkham Knight ile ilgili bir iyi bir de kötü haberimiz var. Aslında bugün bolca Batman haberi geldi diyebiliriz ancak önce kötü haberle başlayalım.

Halen geliştirilmekte olan ve geçtiğimiz sene sonundan önce Şubat’a sonra bu yılın Haziran başına ertelenen oyun bir kez daha ertelendi. Fakat bu sefer erteleme o kadar da uzun olmadı. Batman Arkham Knight’ın yeni çıkış tarihi 23 Haziran 2015 olarak açıklanıd. Oyun yaklaşık 20 gün daha geç bir süre sonra çıkacak.

Batman Arkham Knight’ın PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacağını hatırlatalım. İyi haberimiz ise oyuna heyecanı artırmak için 7 dakikalık bir oynanış videosu yayımlandı. PlayStation 4 görüntülerinden oluşan bu videoda şehri, oynanışı, dövüş sistemini ve en önemlisi Batmobil kullanımını detaylı olarak görmek mümkün. Bence cümleyi okumaya başladınız ancak oynanış videosu dediğimde cümleyi bitirmeden aşağıdaki videoyu izlemeye başladınız bile. Ancak halen bu satırları okuyorsanız bir haberim daha var.

Henüz Warner Bros’tan resmi açıklama gelmese de ilk iki Batman oyununun Remastered olarak yeni nesil konsollara (PS4 ve Xbox One) geleceği ortaya çıktı. Bu yılın sonlarına doğru gelmesi beklenen oyunun Trilogy olarak satılma ihtimalinin de olduğunu belirtelim. Ancak Remastered sadece Rocksteady firmasının yaptığı oyunları kapsıyor, dolayısıyla Warner Bros’un kendi geliştirdiği Batman Arkham Origins’i içermiyor.

[Resim: GBcR4te.jpg?1]



"ALINTI"
oyun benim doğumm günümde geliyor Gülümseme
Referans URL