Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yepyeni bir Tomb Raider Oyunu mu geliyor?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürdüğü Tomb Raider oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Square Enix, Lara Croft: Reflections’un isim ve marka haklarını satın almış.
Son birkaç gündür, özellikle yeni nesil konsollar için bir Tomb Raider oyununun yayınlanacağı kulaktan kulağa dolaşıyordu. Square Enix, konu hakkındaki sessizliğini korumayı tercih etse bile, bugün buz dağının görünmeyen kısmı da ortaya çıktı.
Yabancı kaynaklı oyun mecralarının ulaştığı bilgilere göre, Square Enix, Lara Croft: Reflections'un isim ve marka haklarını tescillettirmiş. Yani stüdyonun yeni bir Tomb Raider oyunu için çalıştığı, hatta bu oyunun ismi bile şuan için ortaya çıktı diyebiliriz. (Tabi ki nadiren de olsa bazen firmalar oyunların isimlerinde son anda değişiklikler yapabiliyorlar)Bakalım Square Enix'in üzerinde çalıştığı Lara Croft: Reflections ilk Tomb Raider oyununun kaldığı yerden mi devam edecek, yoksa ilk oyundan bağımsız paralel bir hikaye üzerine mi kurulu olacak. Bu soruların yanıtlarını Square Enix'in resmi duyurusundan sonra öğreneceğiz.
Square Enix'in Lara Croft: Reflections'un isim haklarını satın aldığı belgeyi aşağıda görebilirsiniz.
[Resim: 1384981591-lara-croft-reflections.jpg]
Referans URL