Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Batman Arkham: Knight’tan Harley Quinn Müjdesi.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 71K87Xh.jpg?1]

Sinema ve çizgi roman dünyasındaki milyonlarca hayran kitlesini, oyun arenasında da başarılı bir şekilde yakalayan Batman Arkham evreni, son oyunu Batman: Arkham Knight ile de oldukça ilgi uyandırıyor. Arkham Asylum, Arkham City ve Arkham Origins üçlemesiyle oyuncuların oldukça beğenisini kazanan seri, son oyun Arkham Knight ile başarılı bir son gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Normalde geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştirmesini beklediğimiz yapım, hatırlanacağı üzere bu yıla ertelenmişti. Ertelenişine karşın ise oyun adına oldukça heyecanlandırıcı detaylar ve bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

[Resim: XdkeT5D.png?1]

Arkham Knight için yapılan yeni açıklama ise Kara Şovalye için değil başka bir karakteri kontrol edebilmemiz adına. Rocksteady tarafından paylaşılan bilgilere göre, oyun çıktıktan sonra yayınlanacak olan Harley Quinn Story Pack DLC‘si ile birlikte adından da anlaşılacağı üzere Harley Quinn‘i kontrol edebileceğiz.

DLC’nin senaryosuna gelirsek ise verilen detaylarda, Harley Quinn’in kontrolü eşliğinde Bludhoven Polis Departmanı’ndan Poison Ivy’yi kaçırmak olarak belirtildi.

[Resim: dRnxBTt.jpg?1]

Unreal Ungine 4 grafik motorundan güç alan Batman: Arkham Knight PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 2 Haziran’da oyuncularla buluşacak.

"ALINTI"
yaz tatilinde'' paraya kıyıp ''alacağım yegane oyun Gülümseme
Referans URL