Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: StarCraft II: Heart of the Swarm - [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: 34JtAN0.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
StarCraft II: Heart of the Swarm - [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 13.53 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Blizzard her zaman olduğu gibi PC oyuncularını memnun edecek kaliteli yapımlar ortaya koymaya devam ediyor. Starcraft 2 bildiğiniz gibi ilk olarak Wings of Liberty adı altında piyasaya çıkmıştı ve Terran'ların hikayesine odaklanan oyun bizleri Jim Raynor'un Kerrigan'ı bulma yolunda verdiği mücadelenin ortasına bırakmıştı.

İlk oyunda bin bir emeklerle bularak yeniden Terran formuna dönüşümünü sağladığımız Sarah Kerrigan'ı ya da nam-ı diğer adıyla Queen of Blades'i bu sefer baş rolde görme imkanı Heart of the Swarm DLC'si ile bizlere sunulmuş durumda. Hem de günümüzde pek çok oyunda karşılaşılan ve sadece bir kaç görev içeren küçük DLC'ler yerine tam tamına 20 görev içeren devasa bir oyun olarak.
Heart of the Swarm'un hikayesi özellikle ilk Starcraft'ı bilen oyuncular tarafından biraz yavan olarak nitelendirilebilir. Zira klasik bir Hollywood senaryosu olma yolunda ilerleyen oyun Warcraft serisi hikayelerindeki bazı noktalarla da oldukça benzerlik taşıyor. Ancak Wings of Liberty'de pek bir derinlik taşımayan, saf düşman ve kötü olarak bizlere sunulan Kerrigan'ın yerini bu sefer duyguları, ikilemleri, gururu olan bir Kerrigan alıyor ve karaktere sahip olması gereken derinlik katılıyor.

Elbette Kerrigan içerisinde hala öfke barındırıyor ancak bu sefer bu saf bir düşmanlıktan ziyade değişken bir ruh hali içerisinde yansıtılmış ve Kerrigan sevenler Heart of the Swarm'un bu yönünü kaçırmak istemeyeceklerdir. Bunun yanında Kerrigan'ın gemisi Leviathan'da yer alan yardımcıları ile olan konuşmaları da hoş ve dinlenmesi gereken diyaloglar olarak düzenlenmiş.

Grafik olarak oyunun Wings of the Liberty'den pek de bir farkı bulunmuyor. Ancak çok daha iyi bir görsel dizayn ve renk kullanımı sayesinde önceki oyundan kat kat iyi bir görünüm sağladığı kesin. Starcraft 2 sevenler Heart of the Swarm'un grafiklerinden tatmin olacaklardır.

Tabii ki Heart of the Swarm'u başarılı kılan tek şey görselleri ve hikayesi değil. Özellikle seslendirmedeki daha da yükselmiş olan başarı sayesinde karakterlerin konuşmalarını, ruh hallerini, ifadelerini daha da iyi hissetme ve senaryoya kendinizi kaptırma olanağına sahip oluyorsunuz. Wings of Liberty'de yer alan sinematikler oyun içi görüntüler ile hazırlanmışlardı ancak Heart of the Swarm her biri özel olarak render edilmiş film formatındaki sinematik videoları ile oyunun içerisinde bulunduğu havayı güzel bir şekilde ortaya koymuş.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: x6VGZt2.jpg]
[Resim: 37Iee2I.jpg]
[Resim: v2ahlNA.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7/8

Işlemci:Intel Pentium 4 @ 2.2 GHz / AMD Athlon XP 2400+

RAM:1 Gb

Disk Alanı:8 GB

Video RAM:128 Mb

Ekran Kartı:nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X800

Ses Kartı:DirectX Compatible

Direct X:9.0c

[dosyaid]1618[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
süper paylaşım teşekkürler.
(25.03.2013 22:57)mega007 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]süper paylaşım teşekkürler.

Teşekkürler,iyi oyunlar.
Paylaşım için teşekkürler indiriyorum ama bir bilgide hata olmus.
"Boyut:7.83 GB" su an 13.5 GB 'lık dosya indiriyorum Açık Ağızlı Gülümseme
(21.07.2013 15:45)FoRzA34 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Paylaşım için teşekkürler indiriyorum ama bir bilgide hata olmus.
"Boyut:7.83 GB" su an 13.5 GB 'lık dosya indiriyorum Açık Ağızlı Gülümseme

Haklısın düzeltildi Süper
kesinlikle indirdiğime değdi.süper bir oyun yapmıslar.oyun sonu aldığın puanla askerlerin vurusunu,defansını arttırabiliyorsun ya da isteğe bağlı olarak binaların can seviyesini gibi.
strateji oyunlarını sevenlere tavsiye ederim
Zaten strateji dalında bir devrim bence genelde strateji denince nedense kılıçlı kalkanlı oyunlar kullanılıyor
ben ailenize yeni katıldım muhteşem bir site ve harikulade paylaşımlarınız için teşekkür ederim indirmeden önce bir şey soracaktım yardımcı olursanız çok sevinirim.
bu bir DLC paketmi wings of liberty nin kurulu olmasına gerek varmı acaba? yoksa bunu kurup single player oynayabiliyormuyuz çünkü ilk oyununun online olduğunu görmüştüm buda öylemi
şimdiden teşekkürler...
Süper
DLC değil yani kendisi bir oyun. Başka bir oyuna ihtiyacı yok.
Şimdi bu oyun Star Craft 1 gibi ilerlemeli ve direksavaş modunda değil mi? Bir arkadaşım bana sadece online oynanıyor gibi bişeyler söyledi ama varmı bir doğruluğu?
Sayfalar: 1 2
Referans URL