Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: GTA 5, Artık Dizi Olarak Yayınlanacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: OprQbUf.jpg]

GTA 5’le ilgili sürekli PC versiyonunun ertelenme haberlerini sunacak değiliz ya? Bu sefer oyunun fanlarını ciddi anlamda heyecanlandıracak bir haber geldi.

Engadget’in haberine göre oyun dünyasını yakından takip eden Guy Cocker, GTA 5’le ilgili televizyon dizisi çekileceğine dair bir tweet attı.

11-12 yaş aralığına hitap edeceği söylenen dizi için Rockstar Games, 5 bin kişilik stajyer bir ekibe de iş imkanı sağlamış olacak. Oyunun yapımcı şirketi, projede yer alacak stajyerler sayesinde ülkedeki teknoloji okuryazarlığını da arttırmak istiyor. Bu sayede dünya çapında fanları olan diğer oyunlarla ilgili dizi projelerinin önü açılmış olacak.

The BBC drama I've been developing about the making of Grand Theft Auto has been announced: http://t.co/uTnP8fUImv (thanks @cymrogav)
— Guy Cocker (@guycocker) 12 Mart 2015

Dizi, Türkiye’de yayınlanan diziler gibi kitaplardan uyarlanıp kendi oluşturdukları bir senaryoyla değil, oyunda geçen tüm sahnelerin gerçek hayata uyarlanmasıyla çekilecek. Projenin sonbahar aylarından itibaren hayata geçirilmesi bekleniyor.

Alıntıdır....
Referans URL