Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mortal Kombat X'in Hikayesinden İlk Oynanış Videosu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bu yılın en çok beklenen dövüş oyunu Mortal Kombat X yeni videosuyla karşımızda.

Son zamanların gözde yapımlarından Mortal Kombat X için birçok haber gelmişti. PS3 ve Xbox 360 için ertelenen, mobil versiyonundan video gelen ve Jason’ın oynanabilir karakter olarak duyurulduğu oyun bu kez hikayesiyle ön plana çıkıyor.
Mortal Kombat X’in hikaye videosuna odaklanan bir videosu daha önce yayınlanmıştı ama o videoda oynanış görüntüleri bulunmuyordu. Bir dövüş oyununda hikaye modunun kaliteli olabileceğini kanıtlayan NetherRealm Studios oyunun ilk bölümüne ait bir oynanış videosu paylaştı.

Johnny Cage ve Scorpion başta olmak üzere birçok karakteri gördüğümüz videonun göze çarpan yanlarından biri QTE içermesi. Dövüşten önce giren zamanında doğru tuşa basma sekansının uzunluğuna bakıldığında bu mekaniğin bolca karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Geliştirici ekip QTE’ler için de bir açıklama yaptı. Belirtilene göre QTE’lerde yanlış tuşa bastığınızda oyun bitmeyecek. Bunun yerine dövüşün ya da hikayenin gidişatı değişecek.

Mortal Kombat X PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 14 Nisan’da, PlayStation 3 ve Xbox 360 içinse yazın çıkışını yapacak.





Alıntıdır....
Referans URL