Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hacker'lar oyunculara şantaj yapmanın yolunu buldu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Teknoloji dünyası geliştikçe hacker’lar da olacak, bu son derece kesin bir kavram. Şimdiyse hacker’lar oyunculara şantaj yapmanın yeni bir yolunu buldular.

Hacklenmiş bir internet sitesine girdiğinizde veya kötü amaçlı dosyayı indirdiğinizde, bilgisayarınız içerisindeki oyun dosyaları şifreleniyor ve siz ödeme yapmadığınız sürece bu dosyalarınıza ulaşamıyorsunuz.


[Resim: 83zY0XX.jpg]

Oyunlarınızı, dosyalarınızı geri istiyorsanız, istenilen parayı ödemek zorundasınız. Yoksa 50 saatlik oyununuzun kayıt dosyası ve hatta oyunun kendisi PC’nizde kilitli olarak kalıyor.

Fabian Wosar tarafından keşfedilen bu yeni kötü amaçlı yazılım, direkt olarak oyuncuları hedef alıyor. Eğer oyun oynamayan biriyseniz, sizin diğer önemli olabilecek dokümanlarınızı kilitliyor.

Şu ana kadar tespit edilen 40 kadar oyun var ve bazıları şu şekilde (özellikle tek kişilik oyunlar hedef alınıyor):

Call of Duty

Star Craft 2

Diablo

Fallout 3

Minecraft

Half-Life 2

Dragon Age: Origins

The Elder Scrolls (özellikle Skyrim'e ait dosyalar)

Star Wars: The Knights Of The Old Republic

WarCraft 3

F.E.A.R

Saint Rows 2

Assassin’s Creed

S.T.A.L.K.E.R.

Resident Evil 4
hepsi olursa skyrime yapmayacaktınız koçum Açık Ağızlı Gülümseme
Bu nasıl iş ya adamlar her oyuna karıştılar Playstation 3 de GTA 5 Online oynuyorum adam beni kardan adam yapıyo uzaylı yapıyo hadi hepsini geçtim Maymunla Köpek ne alaka ya birisi şunlara dur demeli ömrümüzü yediler bitirdiler
(07.07.2015 07:18)JustRespect4006 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu nasıl iş ya adamlar her oyuna karıştılar Playstation 3 de GTA 5 Online oynuyorum adam beni kardan adam yapıyo uzaylı yapıyo hadi hepsini geçtim Maymunla Köpek ne alaka ya birisi şunlara dur demeli ömrümüzü yediler bitirdiler

İyiymiş Açık Ağızlı Gülümseme
Bu hacker'lar bana birşey yapamaz. PC'ye virüs filan girince kendim siliyom. Orda bahsettiğiniz şey tabikide "AdWare" düğer bir değişle reklam virüsü. Reklam virüsünü deneyimli bir kullanıcı silebilir.
Gökhan çok bilmişlik yapıyorsun he Gülümseme hackerlar sana bişi yapamazlar mı üzgün
Şevket ama cidden istiyorsan benim paketlediğim virüsü sana atayım. Açık Ağızlı Gülümseme AntiVirüs kullanman serbest o virüsü tamamen silebilecek misin görürüz. Süper
Gökhan virüs sana ait değil sıkıntı yok Gülümseme.
Ayrıca hackerler bana bulaşamaz demişsin konu orada benle alakalı değil Gülümseme.
O kadar demin olma yani Gülümseme
Hackerler bana bulaşabilir. Onda sıkıntı yok. Hatta AdWare ile pc den ip ve kullanıma açma da yapabilme olasılıkları var.
Ama sonrasında zaman kaybetmiş olurlar. Çünkü virüsleri ve diğer yaptıklarını silebilirim.
aha yandık valla D:
Sayfalar: 1 2
Referans URL