Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Civil War’un Kadrosuna Hawkeye da Katıldı.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: WFKI8mf.jpg?1]

Avengers: Age of Ultron filminin vizyona girmesine artık sadece 1.5 ay gibi kısa bir süre kaldı. 1 Mayıs’ta vizyona girecek olan, Marvel’ın tüm kahramanlarını bir araya getiren Avengers’ın yeri ayrı. Ancak Captain America 3, diğer adıyla Captain America: Civil War filmi de şimdiden mini Avengers olma yolunda ilerliyor.

Iron Man ile Captain America’nın başrolünde yer alacağı yapım, çizgi romanlarda da geçen Civil War, yani iç savaş hikayesini konu alacak. Iron Man’i oynayan Robert Downey Jr, filmde önemli bir rolünün olduğunu söylese de filmin daha çok Captain America tarafından anlatılacağını belirtiyor. Ancak yine de diğer karakterlerin sayısını da düşünürsek filmde sadece Iron Man ve Captain America ile kısıtlı kalmayacağız gibi.

Son dönemlerdeki Spider-Man söylentilerini zaten duymuşsunuzdur. Marvel, Sony ile anlaşarak Marvel sinematik evrenine katmaya karar verdi. İlk filminin hangisi olacağı şu an için tam netlik kazanmadı ancak normalde rolünün önemini düşünürsek Spider-Man’in Captain America: Civil War’da gözükmesi büyük olasılık gibi duruyor.

Diğer yandan yapılan resmi açıklama ile Hawkeye karakteri de filme dahil olmuş durumda. Şu ana kadar ilk Thor filmi ve devamında sadece Avengers filmlerinde yer alan Hawkeye, böylece başka bir süper kahraman filminde daha gözükmüş olacak. Captain America: Civil War’un şuanki kadrosu ise şöyle; Chris Evans (Captain America), Robert Downey Jr. (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremy Renner (Hawkeye), Anhtony Mackie (Falcon), Daniel Brühl (Baron Zemo) ve Chadwick Boseman (Black Panther).

Detayı farketmişsinizdir; Black Panther de ilk olarak bu filmde görücüye çıkacak. Filmin yönetmen kadrosu ise Joe ile Anthony Russo kardeşlerden oluşuyor. Captain America: Civil War’un Nisan 2016’da vizyona gireceğini belirtelim. Yani bu sene Mayıs’ta Avengers, Ağustos’ta Ant-Man’i izleyeceğiz, ardından Nisan’da da Captain America.

"ALINTI"
Referans URL