Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Microsoft Windows 8.1 8in1 (x86) en-US Jan2015-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/UptstgY.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Microsoft Windows 8.1 8in1 (x86) en-US Jan2015-Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]Windows 8.1 iyileştirmeler ve yeniden tasarlanan Başlat ekranında gibi yenilikler, bir demet geliyor, yetenek doğrudan Windows 8 masaüstü ve yeniden ekran uygulamaları boot. Kurumsal baskısında olduğu gibi, Windows 8.1 bulunan Tüm bu avantajlar, birçok dopalneneniya vardır.

Sadece bir uygulama, (atanan erişim) ve Windows 8.1 ile bir PC'den kurumsal veri silme kolaylaştırmak için yeteneğini kullanın böylece Business Edition cihaz kilidi gibi bazı çok kullanışlı özelliklere sahiptir.

Microsoft iş baskısında birçok özel işlevleri ortaya çıkarmıştır. Bunlardan biri kullanıcıları başka bir bilgisayardan kendi masaüstü aktarmak için izin, Windows diskleri önyükleme tam oluşturmak yöneticilerin sağlayan, git aracı, Windows olduğunu.

Başlat ekranında yöneticiler Ekran kullanıcıları arar ve kritik iş uygulamaları kolayca görülebilir olmasını sağlamak için yol tanımlamak için izin yeni bir kontrol özellikleri vardır.

Mevcut uzak kullanıcılar VPN kullanmaya gerek olmadan kurumsal kaynaklara erişmenizi sağlar Doğrudan Erişim adında bir özelliktir.

Her zaman kaldırılacak sık sık gerek kalmadan şirket ofislerinde "önbelleğe alınmış" için kullanılan veri sağlar BranchCache, net bir seçenek haline geldi.

Diğer bir yeni özellik Sanal Masaüstü (VDI) için destek. Bununla beraber, kullanıcıların Windows Server 2012 güç uzaktan oluşturmak ve yük çizelgeleri ve güçlü müşteri kalmadan dokunmatik ekranlar ve USB çevre birimleri ile cihazları kullanmak mümkün erişebilirsiniz.[/hakkinda]

[boyut]4.24 GB[/boyut]

[dosyaid]4420[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Bu Türkçemi Acaba?
Hayır değil İngilizce.
Ancak yükledikten sonra dil pakedi yüklerseniz Türkçe olcaktırGülümseme

''İYİ FORUMLAR''
Türkçe Dil Paketi Linki Verebilirmisiniz Rica Etsem
Linki yok sen indirdikten kurduktan sonra güncellemeden dil paketlerini indirceksin bu kadar.
Referans URL