Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Steam Kontrolcüsünün Son Hali Görüntülendi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Harika duyuruların gerçekleştiği GDC (Oyun Geliştiricileri Konferansı) 2015’ten heyecanlandırıcı haberler gelmeye devam ediyor. GDC 2015 sırasında birçok duyuru gerçekleştiren Valve, ilk olarak 2013’ün son çeyreğinde duyurulan Steam Controller’in tüketicilerle buluşacak versiyonunu görücüye çıkardı.

[Resim: 630x472xsteamcontroller1.jpg.pagespeed.i...xQ44DH.jpg]

Tamamen Özelleştirilebilir

Oyuncuların verdiği geri bildirimler sayesinde birçok kez revizyona uğrayan kontrolcünün son halinde göze çarpan ilk detay, kuşkusuz önceki versiyonlarda yer almayan joystick oluyor. Sağ alt tarafında Xbox stili XYAB tuşlarına yer verilen kontrolcünün üst kısmında, Steam Controller’ı klasik kontrolcülerden ayıran tıklanabilir trackpadler, tüm ihtişamı ile yer etmiş. Trackpadlerin ortasında ise üç adet tuş daha yer alıyor.

Tamamen özelleştirebilir olan kontrolcünün arka kısmında ise baş parmak ve tetik tuşlarının yanı sıra iki adet daha tuş yer alıyor. Bu ekstra iki tuş avuçlarımızın dokunduğu kısımda yer alıyor.

[Resim: xsteamcontroller2.jpg.pagespeed.ic.Z9Zii...Ia-bGP.jpg]

Daha önce kontrolcü ile oynanması imkansız olduğu kabul edilen türlerin kontrolcü ile oynanabilir kılmayı hedefleyen kontrolcü iki adet AA pil ile çalışıyor. Fiyatı 50 dolar olarak belirlenen Steam Controller, Kasım ayında Steam Machines ve Steam Link cihazlarıyla birlikte oyuncularla buluşacak.

Not:ALINTIDIR
Referans URL