Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: GTA 5: Soygunlara Hazırlanın!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: lhbVWk1.jpg]

GTA Online için soygun hazırlıkları!

GTA Online için soygunun çıkışının yanında, hiç şüphe etmiyoruz ki siz ve çeteniz Los Santos’un en güvenli korunan yerlerini soymak için elleriniz tetikle bekliyor olacaksınız. Bu cesur hırsızları teşvik etmek için büyük miktarlarda GTA dolarları sizleri bekliyor olacak. Soygunlar çıkmadan son bir gün önce, siz ve en güvendiğiniz adamlarınıza soygun esnasında yardımcı olacak bir kaç detay bu yazıda sizleri bekliyor.

Lideri Takip ET

İlk önce tabii ki bir soygun liderine ihtiyaç olacak. Lider olmak için daha önce de bahsedildiği gibi en az 12. seviye olmalısınız ve High End yani lüks bir eve sahip olmanız gerekiyor. Böylece soygunu planlayabilir ve suçunuzu işleyebilirsiniz. Liderlerin tek işi bu değil tabii, bunun yanında oyuncuların hangi işleri yapacağını ve son görevde paranın ne kadar bölüşüleceğini de ayarlamakla yükümlüler. Buna ek olarak, oyunun gidişatı sadece soygun lideri tarafından kaydedilebilir. Bu yüzden güvendiğiniz biriyle soygun girişiminde bulunmayı ihmal etmeyin.

[Resim: Zy8W3fR.jpg]

Herkes konuşmalı !

İyi bir takım içi çalışmanın iletişimle olacağını söylemeden geçmek olmaz. Bunun yanı sıra headset bu iş için olmazsa olmaz. Nereye dikkat edilmesi gerektiği, yan tarafta yolcu olarak otururken Trackify uygulaması ile gerekli araçları bulmak için şoför koltuğunda ki oyuncuya direktifler vermek ve ya iki kişinin mükemmel bir zamanlamayla bir kapıyı açmaya çalışması bunlara sadece birer örnek. Ancak konsola yakın bilgisayarınız varsa, bu iş için SKYPE da işinizi görecektir.

Görev Çağrısı!

Her soygunun farklı bölümlerinde, çete üyeleri farklı rollere bürünecekler. Bu sizlere her seferinde farklı sorumluluklar yükleyecek bir özellik. Örnek olarak, soygun hakkında bilgi toplarken diğer iki kişi etrafa göz kulak olacak. Ya da çok daha büyük görevler, örneğin iki kişi bir savaş helikopterinde etrafa göz kulak olup hava dan güvenlik sağlarken, Diğer iki kişi aşağıda ki tesislerle ilgilenecek. Bunun için bütün oyuncular kendi yeteneklerini ve güçlerini bilmeli, bunun yanı sıra Çete lideri de herkese doğru roller vermeli. Örneğin yakın savaşta iyi olan birisini daha çok çarpışma esnasında kullanmalı, ya da hava araçlarında üstün başarısı olan birini yukarıda kullanmaya öncelik vermesi gibi…

[Resim: ztyvGcZ.jpg]

Ekipmanları hazırlayın!

Profesyoneller ekipmanlarının müşteriler tarafından sağlanacağını pek düşünmez. Soygunlara ulaşmak için işinizi kolaylaştıracak ve sahip olabileceğiniz bir kaç özel ekipmanın yanı sıra ( ki bazılarını da kendiniz elde etmeniz gerekecek) kendi kullanacağınız ve özelleştirebileceğiz araçlar ve istediğiniz silahlar ile soygunları en doğru şekilde planlamaya çalışacaksınız. Bu yüzden, garajınızın ve cephaneliğinizin tüm ihtimallere karşı hazır olması ve iyi düzenlenmiş olması çok önemli bir unsur olacak! Susturuculu silahlar ve Roket atarlar soygunlar için gerçekten yararlı olabilir. Bunların yanı sıra 4 kapılı araçlar, arkadaşlarınızı yakınınızda tutmak istiyorsanız sizin için çok iyi bir seçim olacak. GTA Online soygunları ile beraber, soygunları yaptıkça yeni kıyafetler ve araçlar açacak ve bunları kullanabileceksiniz!

[Resim: Y9hAKBd.jpg]

[Resim: aI6ZGAj.jpg]

Bonus kazançlar!

Finansal anlamda başarılı olmak isteyenler için Heist’lerden gelen getiriyi arttıracak bir kaç yol mevcut. Her soygun kendine özgün görevlere sahip ve bu elit görevleri tamamladığınızda ek olarak para kazanacaksınız. Bunlar birden çok kez tamamlanabilecek görevler, fakat uyarıyoruz. Bunlar hiçte kolay şeyler olmayacak…

Bunların yanı sıra, Özel Soygun Tamamlama bonusları da mevcut ve bunlar oyuncu başına sadece bir kez başrılabilecek şeyler ancak sizin banka hesabınızı da ciddi oranda değiştirecek türde ödülleri var. Bunları şöyle sıralayabiliriz.

First Time - Soygun finalini ilk kez tamamladığınızda bonus olarak para ödülü alacaksınız.

All In Order Challange – Soygunları planlamalar da dahil sırayla tamamlayın, böylece tam 1.000.000$ bonus paraya sahip olacaksınız.

Loyalty Challange – Bütün soygunları, soygun hazırlık görevleri ve final de dahil olmak üzere başladığınız oyuncular ile tamamlayın. Bunun sonunda ise $1.000.000 sizin olsun!

Criminal Mastermind Challenge - Bütün soygunları, aynı ekip ile tamamlayın ve hiç can kaybetmeyin! Bu çok zor olarak görünse de, ödülü tam $10.000.000!

Ayrıca bu bonus challenge’lara oyun içinden de ulaşabilirsiniz. ( Pause menüsü, Stats,Awards sekmesinde)
Referans URL