Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni MEDAL of Honor gelecek ama doğru zamanda
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
EA Games'in uzun soluklu FPS serisi Medal of Honor, dinlenmeye çekiliyor. Önce İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen oyunlarla, sonra da modern arenada geçen maceralarla karşımıza defalarca çıkan seri, son yıllarda çıkan üyelerinin birbirinden başarısız olması sebebiyle hem oyuncuları, hem de yapımcıları hayal kırıklığına uğratmıştı.
2010 yılında çıkan ilk modern Medal of Honor oyunu (Yeni bir başlangıç olduğu için isim takısı kullanılmamıştı), 5 milyon civarı satarak ticari konuda başarılı olmuştu, ancak inceleme not ortalaması 75'ti. Bu ortalamanın bile iyi olmadığı düşünülürken, geçtiğimiz yıl çıkan Medal of Honor: Warfighter'ın elde ettiği 53 puan ortalaması (Xbox 360 - Metacritic), seriyi adeta dibe vurdurmuştu. Satış konusunda bir başarısı da olmadı bu oyunun.
Ve şimdi... EA yetkilileri, zaten yeni bir Medal of Honor oyunu için acele etmeyeceklerini söylüyordu. Yeni bir açıklama da EA'in Şef Yaratıcı Yönetmeni Rich Hilleman'dan geldi. Hilleman, iyi bir Medal of Honor oyunu için doğru zamanı beklemek gerektiğini belirtti.
Şu an piyasada çok fazla FPS oyunu var ve doygunluk seviyesine ulaşıldığı söylenebilir. Çoğu oyunun özellikleri birbirleriyle benzerlikler gösteriyor ve işin içinden sıyrılacak özellikleriniz yoksa, dikkat çekmeniz de zor olabiliyor.
EA, şimdilik yola DICE'ın başarılı FPS serisi Battlefield ile devam etmeyi düşünüyor. Bakarsınız 5 yıl sonra, yepyeni bir grafik motoruyla ve oyun mekaniğiyle tekrar İkinci Dünya Savaşı'na geri döneriz.
http://imgur.com/8gDiNap
Referans URL