Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: GTA Online'ın Heists Görevleri Gözüktü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[b]PS 4, PS 3, Xbox One ve Xbox 360 konsollarının ardından merakla PC platformu için beklenen Grand Theft Auto 5'in Heist görevlerine dair yeni bir video yayınlandı.

[Resim: gta.jpg]

2013 yılında eski nesil konsollar Xbox 360 ve PlayStation 3 için çıkış yapıp, geçtiğimiz yıl da yeni nesil konsollardaki yerini alan GTA 5, tüm platformlarda satış rekorunu kırmasını bilmiş, hatta bazı alanlarda Guinnes Rekorlar Kitabı'na bile girmişti.

Başlıca tüm oyun platformlarındaki yerini alan GTA 5, maalesef hala PC platformu için çıkışını gerçekleştirmedi. Hatta geçtiğimiz haftalarda oyunun çıkış tarihi yine ve yine ertelenerek oyuncuların hevesini ikinci kez kursağında bıraktı.





Yaşanılan ertelemenin ardından nitekim özür niteliğinde olsa gerek, oyunun Heist görevlerine dair ekran görüntüleri ve videolar gelmeye devam ediyor. GTA 5'i PC için bekleyenlerin yakından bileceği üzere oyun PC platformunda 4K çözünürlük desteğiyle oyncularla buluşacak.

Oyunun Heist görevleri konsollar için 10 Mart'ta çıkacak iken PC için ise oyunun direk çıkışını gerçekleştirmesiyle birlikte oyundaki yerini alacak. Heist modu 4 kişilik co-op destekli olabilecek ve sınır tanımayacağınız birçok soygun gerçekleştirebileceksiniz.

Not:ALINTIDIR
Referans URL