Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Wolfenstein: The Old Blood Duyuruldu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
FPS dünyasının efsanevi yapımlarından Wolfenstein serisinin yeni oyunu The Old Blood Duyuruldu.

[Resim: wolfenstein.jpg]

Geçtiğimiz yıl reboot olarak yeni nesil oyun dünyasına aktarılan Wolfenstein oyunu farklı bir senaryo ile The Old Blood adıyla ek oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Wolfenstein: The New Order oyunu, oyuncuların hatırlayacağı üzere Machine Games tarafından geliştirilmiş ve Bethesda Softworks tarafından yayıncılığı üstlenilmişti. Fakat bu seriye eklenti olarak gelecek olan The Old Blood oyunu, Uppsala stüdyosu tarafından geliştirilecek.





Sadece dijital olarak satın alınabilecek olan Wolfenstein: The Old Blood'ı ana oyuna sahip olmadan da satın alıp, oynayabileceksiniz. Şimdilik sadece yeni nesil platformlar olan PC, PS 4 ve Xbox One için satışa sunulacak olan oyunun çıkış tarihi 5 Mayıs, fiyat etiketi ise 20 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Yapımın hikayesine gelecek olursak, bir önceki The New Order oyunununun geçmişini konu alacak. Oyunu oynayanların bileceği üzere, The New Order'da 2. Dünya Savaşı'ndan uzun yıllar sonrasını konu almıştı fakat The Old Blood'da oynamaya fırsat bulamadığımız bu 2. Dünya Savaşı'na dönüyor olacağız.

Not:ALINTIDIR
Referans URL