Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Xbox Aksesuarları Windows 10'da Çalışacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One'ın aksesuarlarının Windows 10 ile PC'lerde de kullanılabileceği açıklandı.

[Resim: 1-1425551205.jpg]

Microsoft geçtiğimiz aylarda Windows 10 duyurusu ile karşımıza çıkmıştı. PC ve Xbox One'ı tek bir platformda birleştirecek olan Windows 10'un ayrıntıları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

GDC 2015 etkinliğinde sahne alan Microsoft, Xbox One'ın aksesuarlarının Windows 10 ile PC'lerde de kullanabileceğini müjdeledi. Xbox One'ın kontrolcüsü mevcut Windows 8.1'de sadece kablolu olarak kullanılabiliyordu. Ancak kablosuz seçeneği henüz mevcut değildi.

Windows 10'un çıkmasından sonra Wireless adaptör yardımıyla Xbox One'ın kontrolcüsü artık kablosuz olarak da kullanılabilecek. Tahminlerimize göre XO'nun kontrolcüsünde bulunan ses çıkış özelliği de Windows 10 ile aktif olacak. Bu sayede kontrolcüye kulaklık bağlayabileceksiniz.

Microsoft'un planları bununla sınırlı değil. Oyuncular tek bir ID@Xbox ile hem Xbox One'da hem de PC'de aynı kullanıcı adını kullanabilecek. Sanal gerçekçilik HoloLens de hem Xbox One'da hem de Windows 10'da eşsiz bir deneyim sunacak.

[Resim: 2-1425551221.jpg]

Etkinlikte ayrıca Xbox One'a özel olarak geliştirilen oyunların PC platformuna da gelebileceğinin sinyalleri verildi. Son yıllarda bazı oyunlar konsol sattırmaya başlamıştı. Xbox One'ın zaten exclusive oyun konusunda büyük bir sorunu bulunuyor. Eğer XO için özel olarak çıkacak oyunlar PC'ye de gelecekse bu firmanın PlayStation karşısında kan kaybetmesi anlamına gelir. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.


Not:ALINTIDIR
Referans URL