Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Direct X 12 ile Nvidia - AMD Bir Arada!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Microsoft, gelmekte olan Direct X 12 API'si ile büyük bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. İddialar, yeni sürümde Nvidia ve AMD kartların birlikte kullanımına izin verilecek.



[Resim: amdradeonr9.jpg]



Microsoft'un gelecek Direct X sürümünde önemli bir yeniliğe imza atması bekleniyor. Dedikodulara göre, DX 12 Api'sinde Nvidia ve AMD grafik kartların bir arada kullanımına izin verilecek. İddiaların yer aldığı kaynağın, oyuncuların ve donanım meraklılarının yakından takip ettiği Toms Hardware sitesi olması da beklentileri güçlendiriyor.



[Resim: windows-10-logo-08_story.jpg]



AMD ve Nvidia Kombinasyonu

Birçok PC oyuncusu uzun yıllardır SLI ya da Crossfire kullanarak çift grafik kartın performansına sahip olabiliyor. Buna rağmen, rakip platformların grafik kartlarını bir arada kullanma tamamen yeni bir durum. DX 12 ile rakip firmalara ait grafik kartlar kombinlenebilecek ve performans ihtiyacına bağlı olarak her iki grafik çözümünden de yararlanılabilecek.

İkinci kart ile performans artışı

Toms Hardware'in verdiği bilgilere göre, yeni sistemde iki grafik kartından biri master kart olarak olarak kullanılacak. Diğer kart ise performans artışı sağlamak amacıyla görev yapacak. Direct X 12 ve yeni özellik hakkında daha fazla ayrıntının pazartesi günkü Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda ortaya çıkması bekleniyor.



Not:ALINTIDIR
Referans URL