Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mortal Kombat X'in Hikaye Modu Gözüktü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yılın merakla beklenen dövüş oyunlarından Mortal Kombat X için yeni bir video yayınlandı. Videoda oyunun hikaye moduna dair ilk görüntülere ve dövüşçülere yer veriliyor.



[Resim: mk.jpg]



Netherrealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros Games'in yayımcılığını üstleneceği Mortal Kombat X'in hikaye moduna dair ilk görüntüler video halinde oyuncularla buluştu.

Nisan ayında oyuncularla buluşacak olan yapım için yayınlanan hikaye modu videosunda, birçok yeni karakterlere ve bazı karakterlerin de ilk kez maskesiz haline rastlıyoruz. Ayrıca senaryonun bir önceki Mortal Kombat oyunundan yıllar sonrasını konu edineceğini hatırlatmakta fayda var.









Video karşımıza çıkan karakterlere baktığımızda, bir önceki oyundan Kenshi'nin oğlu Takashi, Jax'in kızı Jacqueline ve Kung Lao ile Lui Kang'ın nesilinden olan Kung Jin yer alıyor. Mortal Kombat'ın senaryosu Lui Kang üzerinden giderken bu oyunda, belirttiğimiz karakterler üzerinden gidecek gibi gözüküyor.

Yayınlanan videolar ve görüntülerle oldukça üst seviye grafiklere sahip bir Mortal Kombat deneyimi yaşacağımızı düşündüğümüz Mortal Kombat X PC, PS 4, PS 3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için 14 Nisan 2015'te raflardaki yerini alacak.



Not:ALINTIDIR
Referans URL