Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Witcher 3'ün Ultra Grafği Şok Etkisi Yaratacakmış!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
CD Projekt Red'in ve The Witcher serisinin merakla beklenen yeni oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için yeni açıklamalar ve oynanış videosu yayınlandı.



[Resim: pcg251feat_witcherhorsemmain.jpg]


CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve 2015 yılıının merakla beklediğimiz oyunları arasında yer alan The Witcher 3: Wild Hunt için önemli açıklamalar ve yeni oynanış görüntüleri yayınlandı.

Özellikle oyunu merakla bekleyen fark etmiştir ki, oyunun ultra grafik ayarlarında hiç bir oynanış görüntüsü ve videosu bu zamana kadar yayınlanmadı. Yüksek ayarlardaki hali bile tatmin edici haldeyken, meraklar hep ultra grafiklerin nasıl olacağı yönündeydi.









Geçtiğimiz gün NVIDIA'nın GDC 2015 konferasında The Witcher 3 adına yeni bir videonun yanı sıra oyunun baş tasarımcısı önemli bir açıklamada bulundu.

Damien Monnier yaptığı açıklamada oyunun ultra kalitedeki halini göstermemelerinin sebebi olarak, oyunu oynadıktan sonra suratımızda tokat etkisi yapacak olmasını istemeleriymiş. Açıklamanın yanında bir de görsel paylaşıldı. Kim bilir, belki aşağıdaki görsel oyunun ultra grafikli halidir.




[Resim: witcher.jpg]



RPG ögelerini aksiyon ve açık dünyaylabirleştirerek bizlere sunacak olan The Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs'ta PS 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.



Not:ALINTIDIR
Referans URL