Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Win 8 Kablosuz Ağa Bağlanamama Sorunu.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese kolay gelsin öncelikle.Elimdeki ASUS marka laptop kablosuz ağımı görmesine,şifre istemesine,benim de şifreyi girmeme rağmen "BU AĞA BAĞLANILAMIYOR" şeklinde uyarı vererek sabrımı deniyor.Aynı kablosuz ağa her türlü telefon ve laptop bağlanırken bu makine bağlanmamakta.
Bu mesajı da aynı ağa bağlı başka bir laptoptan yazıyorum.Gözünüzü seveyim yardım.Sağolun şimdiden.
ayni sorunu ben de yasamistim. belki ucak modu acik olabilir. Eger degilse wifi sembolun oldugu yere sag tiklayip sorun gider secenegine basarak sorunun çözülmesini bekleyin. Eger gene olmazsa asus uj internet sitesine gidip kendi laptop numarasi ya da modelini yazip o modeldeki kablosuz guncellestirmeleri yukleyiniz
Uçak modu,sorun giderme ,güncelleme seçeneklerşnş uyguladom sonuç yok maalesef.
Yeniyse garantiye ver hic bir hareket olmazs
a. Olmadi usb modemler var küçük olanlardan 35 tl civarinda emin degilim onu kullanirsin. Eger garanti varsa götür derim.
Eyvallah.Allah razı olsun.
(04.03.2015 01:35)FuRaMer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eyvallah.Allah razı olsun.

Rica ederim
msevket sayın mod asusun sitesinde güncelleştirme indirin demişsiniz link verebilir misiniz nerden olacağını bulamadım teşekkürler aynı sorunu yaşıyorum
Asus un kendi sitesine giriniz. Girdiğiniz de destek diye bir bölüm görürseniz oraya tiklatin.Seciminizi yapiniz laptop modeli filan soruyor. İslemi tamaladiginizda indirileceklerini gosteriyor. Eger hala yapamiyorsan intel wireless programını indir yükle.
Referans URL