Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: FIFA 15 Crack v3 - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(05.03.2015 13:21)TURK_apprentice Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar kasma sorunu için ve görsel sorun için dün akşam araştırma yaptım. Hem görüntü mükemmel hem de kasma olayı en aza indirgendi.

Şu an işteyim. Bu tip sorun yaşayan var ise akşam bu konu altında paylaşabilirim.

Kolay gelsin.

Tabi paylaşsan iyi olur bence
Eğer hala dil seçerken oyundan atıyorsa Denetim Masası>Programlar>Windows özelliklerini aç veya kapat>Medya özelliklerine gelin, tık işareti yoksa işaratleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Ultimate Team yazıyor 3DM ve Skidrow'da ama ultimate team özelliğinden yararlanmak için oyunu satın almaktan başka çaremiz yok mu?
(09.04.2015 00:37)dmrfeat Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ultimate Team yazıyor 3DM ve Skidrow'da ama ultimate team özelliğinden yararlanmak için oyunu satın almaktan başka çaremiz yok mu?

Fifa oyunun ayarlarina girin ve ilk once bir maca girin sora maç bitsin langues bolumune girin oda olmassa bilgisayar özelikler gelismiz sistem ayarlar

gelişims:ayarlar veri yurutme engeli olan yere girin seçtiklerim dilinda kalan tğm Windosws programlari ve dep aç basin ekle Oyunun adini yapin sora yeniden başlatin diçek başlat bidaha dene kardş

Sorun Çozulduyse Nemutlu banaGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümseme
gamer oyunun içinden diller bölümünde napacaz orayı açıklar mısın
İkinci kez denedim. Fakat yine aktivasyon hatası verdi...
Antivirüs ve windows defender i devre dışı bıraktınız mı?Bırakıp da gene aynı hatayı alıyorsun muhtemelen crack işlemci modeline uyumlu değildir.
Launcher.exe yı actıgımda karsıma orıgın cıkıyo ! Yardım
Konuda açıklama yazdım birebir aynısını yap.Eğer bunları yaptığın halde hala origin hatası alıyorsan muhtemelen crack işlemci modelini desteklemiyordur.
nasıl açılıcak
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans URL