Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyun yardım...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Notebook Win8 oyunları gayet çalıştırıyordu, lakin pc ye recovery yaptıktan sonra hiç oyun yüklemedim ve FIFA15 yülmeye çalıştırdım ve (http://torrentv.net/konu-FIFA-15-Ultimat...rrent.html) oyun crackını yapmama ragmen açılmadı. Sonra recovery yapmadan önce NBA2K15 yüklü oynuyordum ve recovery yaptıktn sonra oda çılmadı. Ama sorunum recovery olmadığını zannediyorum, ne olabildiğinide bulamadım.

NBA2K15 açılıyor oyun ardından kapaniyor hiç bir hata gelmeden? FIFA15 hiç açmıyor ?
(28.02.2015 12:10)tayo33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Notebook Win8 oyunları gayet çalıştırıyordu, lakin pc ye recovery yaptıktan sonra hiç oyun yüklemedim ve FIFA15 yülmeye çalıştırdım ve (http://torrentv.net/konu-FIFA-15-Ultimat...rrent.html) oyun crackını yapmama ragmen açılmadı. Sonra recovery yapmadan önce NBA2K15 yüklü oynuyordum ve recovery yaptıktn sonra oda çılmadı. Ama sorunum recovery olmadığını zannediyorum, ne olabildiğinide bulamadım.

NBA2K15 açılıyor oyun ardından kapaniyor hiç bir hata gelmeden? FIFA15 hiç açmıyor ?

Fifa 15 sorunlu crack.Çalıştırma ihtimali yüzde 50 dir.Yanş normal.Nba oyununda crack yaptıysan gene kapanıyorsa bütün sistemlerini güncelle driver filan.Başka oyunlar çalışıyor mu?
Hiç denemedim başka oyun hocam, ama güncellemeyi bir deneye bilirim. Öncelikle

NVİDİA üzerinden yüksek performanss ile çalştırmayı ve eklemeyi denesem sorun çözülür mü ? acaba
(28.02.2015 12:21)tayo33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hiç denemedim başka oyun hocam, ama güncellemeyi bir deneye bilirim. Öncelikle

NVİDİA üzerinden yüksek performanss ile çalştırmayı ve eklemeyi denesem sorun çözülür mü ? acaba

Ben de böyle sorunlar yaşamıştım.Her parçanın driverini filan güncelledim.Şimdi hiç sorun filan çıkmıyor.Ayrıca bazı oyunlar açılmayabilir korsan oyunlarda bazı kişilerde çalışmayabiliyor.Neticede korsan.Özellikle güncelleme yapman gerek oyunların açılması için.
Dediğin gibi hepsi güncel, lakin daha önce NVİDİA üzerinden yüksek performans ve ekleme özelligi ile denemiştim şimdi recovery yapınca ayarlar sıfırlandı, tekrar aynı ayarları bir daha yapmam gerekiyor, olmazsa da Win10 beklicek sanırım. Oyunda elveda Haziran veya Eylül ayına kadar.

şimdi siteden bir de http://torrentv.net/konu-FIFA-15-Crack-v...rrent.html üzrin kuacağım bakalım çözüm sağlıak mı ?

Dediğim gibi oldu sorunum çözüldü teşkkürler, msevket
Referans URL