Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: AIMP v3.60 Build 1483 Final-Zamunda Hızlı İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/dsuUJFy.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]AIMP v3.60 Build 1483 Final-Zamunda Hızlı İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]
AIMP, kısaca bilgisayarımızda müzik dinleyebilceğimiz popüler yazılımlardan biri, Winamp ile kardeş sanabilirsiniz ancak kardeş değiller. Aimp tamamen ücretsiz olup bilgisayarınıza kurduktan sonra Winamp'ı kaldırmanız muhtemeldir. Birden çok çalma listesi oluşturup bu sekmeler arasında gezmek mümkün. Bilgisayarı kasmıyor, yormuyor, şirinmi şirin bir görüntüsü var.

Programın arayüzü gelişmiş olmakla beraber, menüleri kullanışlı; arka planda rahatlıkla çalışabiliyor. Program hızlıdır, sistemi yormaz. Program, ayrıca Utilities isimli bir araçla birlikte kuruluyor. Bu araç ile birlikte;

- Ses ve müzik türü dönüştürücüsü
- Ses kayıt seçeneği
- Etiket düzenleyicisi
- Eklenti editörü de kullanımınıza sunuluyor.

Göze çarpan farklı özellikleri :
Programda ilk olarak göze çarpan görünümü ve hızlı olması. Önemli bir diğer özellik ise default ve listen şeklinde, radyo açtığınızda bunu ayrı sekmelerde göstermesi. Bu şekilde istediğiniz zaman radyo, istediğiniz zaman bilgisayarınızdaki müzikleri hızlı bir şekilde açabiliyorsunuz.

Bir de bir müzikten başka bir müziğe geçtiğinizde kapatılan müziğin sesi yavaş yavaş azalıyor, bu da Winamp'ta varsayılan olarak gelmeyen başka bir özellik.

Müzik dinlerken küçültme simgesine basıldığında, sağ alt köşede küçük bir simge çıkıyor. Ayrıca sağ alt köşedeki bu simgenin üzerine gelindiğinde de çalan müziklerin isimleri çıkıyor.

Bu program sadece müzik dinleme değil, çeşitli uzantıları (WAV, OGG, MP3, WMA) birbirlerine dönüştürebilme özelliğine de sahip (Winamp'ın sadece PRO sürümünde bu özellik tam anlamıyla düzgün çalışabiliyordu). Aynı zamanda Ses CD'lerini de bu uzantılara dönüştürebiliyor.

Ayrıca winamp çalma listesini ortak kullanabiliyor veya çalma listesini winamp’ın tanıyacağı gibi .pls yapabiliyor.

Ayarlarından (ctrl+p), simge değiştirebilme özelliği, MP1, MP2, MP3, MPC, MP+, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX açabilme
[/hakkinda]

[boyut]10.83 MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]http://filecloud.io/i6k4uafl[/dosyalink]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Teşekkürler

Link kırık
Referans URL