Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Deep Freeze
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Çok Sık Format Atmak Hard Diskini Bozabilir Ve Değişik Hatalar Alabilirsin. Sık Format Atma. Deep Freeze Kullanman Sart Bu Kadar Titizsen. Ama Emin Olabilirsin ki Deep Freeze Okul Pclerine Bile Virüs Katılıyorlar Gülümseme
Haklısın fakat tek içimi rahatlatan deep f.
Ozaman Deep Freezeden Kurtul Baska Sürümü varsa Onları Dene.
@BarcuNoyan 150Gb Tek Dosyamı Yoksa Toplu İndirilen Dosyalar mı Merak Ettim.
Eyvallah deneyem şu deep freeze nasıl kaldıracağımı bilen varsa yardımcı olsun araştırdım fakat shift le felan tıkla diyo bir kere oldu sonradan daha gelmedi.
(28.02.2015 02:04)SpMonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok Sık Format Atmak Hard Diskini Bozabilir Ve Değişik Hatalar Alabilirsin. Sık Format Atma. Deep Freeze Kullanman Sart Bu Kadar Titizsen. Ama Emin Olabilirsin ki Deep Freeze Okul Pclerine Bile Virüs Katılıyorlar Gülümseme

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen Gülümseme Format bilgisayarı rahatlattırır. ve hiçbir donanıma zarar vermez. Sık sık kullanıyorsan bilgisayarı ve format atmayı biliyorsan mutlaka ayda 1 ana diske format atmalısın. Atmazsan işte o zaman donanımların zarar görür. İlk ayda değil belki ama ileri ki zamanlarda mutlaka görürsün
Hem verir hem vermez.

Zarar verir: Her formatta disk yüzy bir nevi kazınarak yeniden yazılmakta buda zamanla defalarca tekrarlanan formatların HDD yi yıpratması demek.

Vermez (Hatta iyi olur) : Ne kadar temiz bir sisteminiz olursa donanımlarınız o kadar rahat çalışcaktır. Daha az ısınacak daha karalı olacaktır. İşlemci, ram , anakart, daha az yorulacak buda kullanım süreerini uzatacaktır.Özellikle gerkesiz kurulmuş bir yığın program şişmiş sistem sistemin bu hayati parçalarının gereğinden fazla kullanılmasına sebeb olmaktadır.
(Alıntıdır.)
(28.02.2015 02:13)uyaNm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eyvallah deneyem şu deep freeze nasıl kaldıracağımı bilen varsa yardımcı olsun araştırdım fakat shift le felan tıkla diyo bir kere oldu sonradan daha gelmedi.
dedim sana..
Format atıyom.
Nasıl Zarar Vermez 2 Ayda Bir Atmam Vermez Ama Çok Sık Atarsan HDD Bozulmaya Başlar Pc Bölümünde Okuyorum Yapmayın Lütfen Araştırın.
deep freze yi yıllardır kullanıyorum bilgisayarım ilk günkü gibi temiz en son ne zaman format attım hatırlamıyorum. Dikkat edilecek tek konu doğru kullanmak ve en önemlisi de trial olmaması. eğer deneme sürümü kullanıyosan süresi dolduğunda sorun yaşarsın.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL