Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Önümüzdeki 20 Yıl İçinde Çıkacak Assassin’s Creed’lerin Hikayesi Hazır
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: f7DRy8w.jpg]

Dün gece Twitch üzerinden Assassin’s Creed hayranlarına özel bir yayın yapan Ubisoft Montreal ekibi, serinin geleceğiyle ilgili planlarından bahsetti.

Serinin başyazarı Darby McDevitt, önümüzdeki yıllarda çıkacak olan Assassin’s Creed oyunlarının modern zamanda geçen hikâyeye daha fazla ağırlık vereceğini açıkladı. Bildiğiniz gibi İlk Medeniyet, Juno ve Minerva gibi konular hakkında Unity oldukça cimri davranmış, bu da serinin hayranlarını oldukça hoşnutsuz etmişti.

McDevitt başlangıçta Unity için daha fazla modern zaman senaryosu tasarladıklarını, fakat hiçbirini hayata geçiremediklerini belirtti. “Çünkü Unity tamamen yeni nesil bir konsola çıkan tamamen yeni bir oyundu. O nedenle modern zamanlarda geçecek en küçücük şeyi tasarlamak bile çok büyük emek gerektiriyordu. Mesela bir şehri ya da küçücük bir mahalleyi tasarlamak için bile pek çok tasarımcının, programcının ve çizerin en az altı ay çalışması gerekiyordu,” diye açıklıyor bu durumu.

McDevitt bugüne dek tasarlanan en iyi modern zaman bölümünün Brotherhood’taki Monteriggioni Malikânesi olduğunu düşündüğünü ve ileride buna benzer şeyler yapıp, oyunculara daha önceden gördükleri yerleri yeniden ziyaret etme fırsatı sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Son olarak geçtiğimiz iki yıl boyunca serinin diğer senaristleriyle birlikte Assassin’s Creed tarihçesini yazmakla uğraştığını ve ellerinde İlk Medeniyet’e dair 500, 600, 700 yıllık bir materyalin bulunduğunu dile getirdi.

“Böylelikle senaristler artık Juno’ya ya da Minerva’ya değinmek istediklerinde bu dokümana bakabilecek ve hangi tarihte nerede olduklarını, o sırada ne yaptıklarını bilebilecekler. Karşınıza kesinlikle aklınıza gelmeyecek büyük olaylar ya da küçük ipuçları çıkabilecek. Tüm bunları önümüzdeki 10 ya da 20 yıl boyunca, yani biz bu işi yapmaya devam ettiğimiz müddetçe yapılacak Assassin’s Creed oyunlarında yavaş yavaş ortaya çıkarmayı düşünüyoruz,” diye sözlerini tamamlıyor.

Bilemiyorum… serinin temellerini sağlama almaları ve adam akıllı bir tarihçe yazmaları güzel elbette (Şimdiye kadar senaryoları neye göre yazıyorlarmış ki?). Hatta modern zamanın oyunda daha çok yer alacak olması, bulmaca kısımlarının bir ihtimal geri dönecek olması da güzel… Ama bu çizgide ve bu kafayla gittikleri sürece şahsen Assassin’s Creed serisinin 10 ya da 20 yılı olduğunu sanmıyorum. Siz ne dersiniz?

Alıntıdır....
Zaten Assasin's Creed Sağlam Bir Oyun,Ama Xbox Ps4 Gibi Consol Alıp Oynamak Lazım,Tasarımcıları Sağlam Ve Yetenikli. İlerideki Oyunlarına Güveniyorum Takipteyim.
Referans URL