Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Final Fantasy XV'ten Yeni Video ve Tonla Detay
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: NNYVzEA.png]

Demosu için bile heyecanlanan birçok takipçisi bulunan Final Fantasy XV’ten yepyeni detaylar geldi.

Final Fantasy Type-0 HD’nin çıkışıyla birlikte oyunu alanların kavuşacağı Episode Duscae demosu başta olmak üzere birçok detay Square Enix’in düzenlediği canlı yayında paylaşıldı. Oyunun yönetmeni Hajime Tabata’nın ağızından birçok bilgi aldık.

Tek bir silahla bütün yetenekleri kullanmak demoda mümkün olmayacak. Her silah kendine has yeteneklere sahip. Sistem şimdilik basit tutulmuş. Gelecek geri dönüşler son kararı etkileyecek.
Demoda giyebileceğimiz bir zırh veya aksesuar olmayacak. Tam sürümdeyse elbette yer alacak.
Tam sürümde yolda araba sürebileceğiz. Yol dışı içinse chocobo’lar veya başka türden taşıt imkanları bulunacak. Fakat metro tren gibi araçlar yer almayacak.
Tabata, Avrupalı oyuncuların Japonlara göre mücadeleci oyunları daha fazla tercih ettiğini düşünüyor. Korunma sistemi kolay olmayacak, çünkü her tarafımızdan saldırıya uğrayabileceğiz. Aynı zamanda korunurken büyü puanınız azalacak. Sadece korunma tuşuna basarak uzun dövüşleri sürdürmek için inanılmaz derecede yüksek seviyede olmamız veya bir sürü kullanılabilir eşyanın yanımızda bulunması gerekecek. Yetenekli oyuncular doğru zamanda korunma tuşuna basarak daha az büyü puanı kaybedebilecek.
Phantom Sword başka bir korunma özelliği getirecek. Daha teknik olan bu yetenek büyü puanı harcamayacak.
Episode Duscae demosu daha tamamlanmadı. Ekip demoyu yayınlanma tarihi gelene kadar düzenlemek istiyor.
Demoda kontrolleri değiştiremeyeceğiz. Tam sürümdeyse bu seçeneğin yer alması mümkün. Ekip dünyanın dört bir yanından geri dönüş alarak tek bir kontrol şeması yaratmak istemiş. Japonya ve batı sürümlerinde tek fark onaylama ve iptal etme olacak.
Oyun Tokyo, Londra ve Los Angeles’ta farklı kişiler tarafından test ediliyor. Üç taraftan gelen geri dönüşler oldukça farklı. Tabata’nın isteğiyse tüm bu geri dönüşleri herkesi memnun edecek şekilde oyuna yansıtmak.
Demodaki seviye sınırı 99. Demodan keyif alabilmek için olabildiğince seviye atlamamız gerekmeyecek. Tam sürüm içinse seviye sınırı henüz belirlenmedi.
Oyunun batı sürümünde Ignis düzgün bir İngiliz İngilizcesi ile konuşacak. Bu, karakteri diğer karakterlerden ayrılabilmek için yapılmış. Tabata, Ignis’i daha ‘seçkin’ bir karakter ve ilginç biri olduğu için çok seviyor.
Ekip ilk Final Fantasy oyunlarındaki bir zindana girildiğinde yaşanan korku hissini yeniden yaratmak için çok çaba göstermiş.
Zindanlarda birçok tehlikeli düşman yer alacak.
Düşmana vurduğumuz zaman, zamanın yavaşlaması oldukça önemli bir efekt. Bu sayede vuruşumuzun ağırlını daha çok hissedeceğiz. Bu efektin rahatsız edici olmaması için geliştirme sürecinde oynamalar yapılmış.
Bu açıklamalarla birlikte oyunun oynanış videosu da yayınlandı. Xbox One versiyonundan alınan görüntüler Episode Duscae demosundan.









Alıntıdır.....
Referans URL