Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fable Legends, F2P Olacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: O8ze6lt.jpg]

İlk kez 2013’te duyurulan ve o zamandan beri geliştirilmekte olan Fable Legends bu aralar hareketli günler geçiriyor. Önce Ocak ayının sonlarında düzenlenen Microsoft panelinde oyunun sadece Xbox One’a değil, PC’ye de çıkacağı ve çapraz platform olarak oynanabileceği duyurulmuştu. Şimdi de oyunun F2P olacağını öğrendik.

Lionhead’in yaptığı açıklamaya göre Fable Legends ‘adil’ bir F2P sistemi üzerine kurulacak ve oyunun içinde satılan her şeyi sadece oyunu oynayarak, tek kuruş harcamadan da kazanabileceksiniz. Yapımda altın ve gümüş sikkeler olmak üzere iki farklı para birimi bulunacak. Altın sikkeler gerçek parayla satın alınabilirken gümüş sikkelerse oyunda ilerledikçe karşımıza çıkacak.

Fable Legends’ın karakterinden her biri dönüşümlü olarak ücretsiz olacak ve böylelikle hepsini deneme imkânı bulabileceğiz. Kaydettiğimiz ilerlemeler kahraman tekrar ücretli kısma geçtiğinde kaybolmayacak. Ayrıca elde kazandığımız hazine ve ekipmanlar da bize kalacak.

Aynı kurallar kötü adam tarafı için de geçerli. Bu karakteri yönetirken kahramanları yenmek için kullanabileceğimiz farklı farklı canavarlar ile tuzaklarla karşılaşacağız ve bunları gümüş ya da altın sikkeler vasıtasıyla hâkimiyetimize alabileceğiz.

Alıntıdır....
Referans URL