Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Batman: Arkham Knight’tan Yeni Video
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: eLhws2A.jpg?1]

Sinema ve çizgi roman dünyasındaki milyonlarca hayran kitlesini, oyun arenasında da başarılı bir şekilde yakalayan Batman Arkham evreni, son oyunu Batman: Arkham Knight ile oldukça merak uyandırıyor. Arkham Asylum, Arkham City ve Arkham Origins üçlemesiyle oyuncuların oldukça beğenisini kazanan seri, son oyun Arkham Knight ile başarılı bir son gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Arkham Knight için yayınlanan yeni videoya baktığımızda oyunda bizi bekleyen birçok başlıca kötü karaktere yer veriliyor. “Gotham is Mine” (Gotham Benim!) adlı videoda başta Scarecrow olmak üzere Penguin, The Riddler, Two-Face, Poison Ivy ve Harley Quinn gibi karakterlere rastlıyoruz.



Serinin son oyunu olacak.

Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros tarafından yayıncılığı üstlenilecek olan yapımda, serinin önceki oyunlarına göre en büyük fark Batmobile aracımızın oldukça ön planda olacak olması. Ayrıca oyundaki harita, bir önceki oyundaki haritanın yaklaşık beş katb büyüklüğünde olacak.

Unreal Ungine 4 grafik motorundan güç alan Batman: Arkham Knight PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 2 Haziran’da oyuncularla buluşacak.

"ALINTI"
Referans URL