Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Battle Academy 2 Eastern Front [CODEX] FULL - Zamunda Hızlı Torrent[
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/plEHWOo.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Battle Academy 2 Eastern Front [CODEX] FULL - Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[boyut] 1.83 GB[/boyut]

[birşeyyazma][/birşeyyazma]

[Resim: NrcARHN.jpg]

[Resim: s2I4tR9.jpg]

[Resim: ogW8V6q.jpg]





[sistem]Minimum Sistem Gereksinimleri:
Minimum Sistem Gereksinimi

İşletim Sistemi : Windows XP (SP2)/ Microsoft Windows Vista (SP1)/Windows 7
İşlemci : ntel P4/AMD Athlon XP yada daha yükseği
RAM : 512 MB
Gerekli Boş Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran kartı : 512 MB
DirectX : DX 9

[/sistem]

[hakkında]
Tür-busting onun öncel, Battle Akademisi 2 devamı eylem Doğu-Rus kanlı ovaları için taşır. Cesur ve yeni bir görünüm, yeni özelliklerini ve rastgele misyon nesil muharebe kanıtlanmış oyun tanıştığında klasik bir strateji, emin olabilirsiniz!

Her iki taraftan acımasız kampanya deneyim olarak partizan Kaplan, T-34 4 kampanyalarda – oyun ve diğer onlarca doğru birimleri modellenmiştir. Bakın nasıl bozkırlarında sert hava Savaşın seyri değişti.

Ve iki tarafın fala uyguladıktan sonra sonra yeni rasgele çatışma özelliği ile sınırsız savaşlar yaşayabilirsiniz. Senin görevin sayısız ayarları ile her zaman eşsiz ve şaşırtıcı bir savaşa girmeden önce özelleştirin.

En iyi sınıfının Slitherine PBEM ++ multiplayer sistemi, yeniden tasarlanmış editörü, özel komut dosyası oluşturma ve yeni bir strateji başyapıtı yaratmak için kooperatif multiplayer ekleyin.

Hem eksen hem de Sovyet kuvvetleri 30'dan fazla misyonlar 4 tek oyuncu kampanya ve ilgili çoklu oyuncu misyonlar denetler.

Daha fazla savaş boyunca 130 adet fırtına. Panzer III ve BT-7 erken savaş zor dersler veya Tiger, panter, öfke için shake zemin hissediyorum T-34 ve IS-2.

Duman, piyade dash, savaşçı kapağı, kısmi hasar ve siperlerin-ikinci-to-none detaylı bir muharebe modeli ile birlikte yeni oynanış özellikleri içerir.

Sorunsuz multiplayer deneyimi ek olarak işbirliğine dayalı destek genişletildi- senle arkadaş düşmanı yenmek için birlikte çalışabilir?

Ve zaten korkunç modding esneklik otomatik kenar, başarı editörü ve takviye gibi Editör iyileştirmeler ile daha da genişletilmiştir. Tüm güçlü bir kodlama sistemi veren üzerinde tam denetim oyun sistemleri.

İngilizce metin Türkçe olarak çevirilmiştir.
[/hakkında]



[dosyaid]4226[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL