Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: FL Studio Producer Edition v11.1.0-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/87v5OeB.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]FL Studio Producer Edition v11.1.0-Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]
FL Studio kendi müziğinizi yapabileceğiniz kullanışlı programlardan biridir. Birkaç dakika içinde kendi loop efektlerinizi MP3, Wav veya midi olarak yapabilirsiniz. Amatör ya da profesyonel DJ olmanız hiç farketmez müzikle ilgileniyorsanız mutlaka denemeniz gereken programlardan biri.

FL Studio, tamamen ayarlanabilir, kalıp desteği veren iş akışı merkezli ve nota dizicisine sahip bir yazılımdır. Yazılım, içeriğinde MIDI destekli altyapı; birçok düzenleme, miksaj ve ses kayıt birimleri barındıran, gelişmiş bir yazılımdır. Bitirilen her türlü şarkının veya klibin WAV, MP3 ve Ogg Vorbis formatlarına dönüşümüne izin verildiği gibi, yazılımın patentli .flp formatı da mevcuttur.

İçeriğinde barındırdığı özgün birimleriyle yazılım, bu birimlere karşılık sahip olduğu uygun fiyatı sayesinde birçok çevre tarafından desteklenmektedir. Film müziği özelliği de yazılımın bir video oynatıcısı eklentisiyle elde edilebilmektedir. Ancak bu özelliğin bir geleneksel nota hizmeti yoktur.

FL Studio, Borland Delphi programlama dilinde yazılmıştır. Bu nedenle Linux veya Mac OS X işletim sistemi girişlerine uygunluk konusunda bir plan yoktur. Eylül 2008 itibariyle Image-Line, kendi internet sitesinde yazılımın artık Intel tabanlı Apple donanımlarda Boot Camp adlı yazılım sayesinde kullanılabileceğini duyurmuştur.

Yazılım ayrıca birçok dijital müzik sanatçısının başlangıç yazılımı olarak bilinmektedir.

FL Studio kullanıcı arabirimi beş hareket edebilen pencereye sahiptir. Bunun yanında bir de yazılımın üst kısmında bulunan durağan taşıma bölümü yer almaktadır. Her pencere, sol uçlarındaki taşıma bölümü sayesinde kullanıcının isteği doğrultusunda hareket ettirilebilmektedir. Tüm bu farklı ayarların değişik özel seçenekleri mevcuttur.

[/hakkinda]

[boyut]308.11 MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyaid]4215[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Bu program full mu kardeş? Süper
Fulldur.
slmlar ne olursunuz demo olmasın ya insanlık ölmüş biride adam gibi link koymamış son çağre sizsiniz fulldür umarım!

gerçekten çok tşkler by spmonsteR the zamunda planet
ben simdi bunu yükledim gayet güzel çalışıyo ama demo sürüm diyo?? anlamadım
Referans URL