Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Satılan PlayStation 4′lerin %0.4′ü Bozuk Çıktı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ps4-600x313-640x360.jpg]

Sony yaptığı açıklamayla bugüne kadar satılan PlayStation 4′lerin %0.4′ünün sorunlu ya da bozuk çıktığını açıkladı.
Satışa çıktığı gün 1 milyon satarak Sony’nin en hızlı satılan konsolu haline gelen PlayStation 4, şimdi de çıkan arızalarla gündeme geliyor. Son günlerde PlayStation 4′ü eline geçen kullanıcılardan bazıları PlayStation 4′lerinin sorunlu olduğunu veya tamamen bozuk olmasında şikayetçiydi. Sony bugün yaptığı açıklamayla, bazı PlayStation 4′lerin sorunlu çıktığının doğru olduğunu ancak bu rakamın oldukça düşük bir rakam olduğunu belirtti.
Sony’nin yaptığı açıklamaya göre bugüne kadar satılan PlayStation 4′lerin sadece yüzde 0.4′ü sorunlu ya da bozuk. Bu da demek oluyor ki uzun süreli bir bekleyişin ardından 15 Kasım’da PlayStation 4 alan her bin kişiden dördü sorunlu veya bozuk PS4 satın almış oldu.
Avrupa’da 29 Kasım’da çıkacak olan PlayStation 4, Türkiye’de ise 13 Aralık 2013′te satışa çıkacak.


Kaynak
- %0,4 mü! 1milyon içinde bu sayının değeri bile yok. Gülümseme

yoksa ben mi böyle düşünüyorum?
Öyle de bunlardan biri sana denk gelmiş olsaydı bence böyle demezdin Gülümseme Böyle büyük bir marka için hoş değil.
Bırak %0.4 ü %0.01 bile onun için başarısızlıktır. Çünkü o mallar bozuluyorsa malların ÇİN malı olduğu ve Sony'nin sahtekarlığa başvurduğunu gösterir. Sony o malları almazsa da gerekli tüketici hakları mahkemesine gidilerek Sony başkanını gerekli tazminat davasını açarak 500.000 Euro civarı para alabilirsiniz. Bunun gibi tazminat olayları Turkcell gibi büyük operatör şirketleriyle olmaktadır. İstanbul'daki büyük adliye (mahkeme)de bunun gibi davalara rastlayabilir ve halka açık olanlarına girebilirsiniz.
Referans URL