Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Spider-Man, Marvel Evrenine Geri Dönüyor.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 4CSLK7C.jpg?1]

Marvel kahramanları bir süre önce Avengers ismi altında sinemalarda biraraya gelmişti. Önümüzdeki Mayıs ayında ikinci kez beyazperdeye gelmeye hazırlanan kahramanlarımız arasında önemli bir eksiklik vardı ki o da Spider-Man’di.

Yayın haklarının Sony Pictures’e ait olması nedeniyle Spider-Man bir türlü Avengers ekibine katılamıyordu. Ancak Sony ve Marvel arasında yapılan özel bir anlaşma sayesinde Spider-Man’in Marvel evrenine katılmasının da önü açılmış oldu.

4 milyar dolarlık yayın hakkı halen Sony’de ve 2017 yılında yeni bir Spider-Man filmi vizyona girecek. Ancak bu süreç içerisinde bir tane Marvel filminde de Spider-Man boy gösterecek. Bunun muhtemelen Avengers serisi içerisinde olacağı ifade ediliyor.

Marvel Studios patronu Kevin Feige anlaşmadan son derece memnun ve izleyicilerin Marvel evreninden talep ettikleri yaratıcılığın bu sayede devam edeceğini belirtti. Marvel evrenine dahil olacak Spider-Man konseptinin yeni bir yön çizeceği belirtiliyor. Yani Andrew Garfield bu süreçte Marvel tarafında olmayacak.

"ALINTI"
Referans URL