Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: VMware Player 7.0.0 2305329 (x64)-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/oN7oUK6.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]VMware Player 7.0.0 2305329 (x64)-Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]VMware Player ile çalıştırabilirsiniz herhangi bir sanal makineyi istediğiniz oluşturduk. Sanal makine-ebilmek var olmak çok yararlı bir araç olarak kullanıcıların birden fazla işletim sistemi aynı anda tek bir bilgisayarda. Kullanmanız gerekir Windows için kendi iş, ama eğer tercih ederseniz Linux için eğlenceli mi? Bu bir sorun değil! Sanal makine size her iki dünyanın en iyi, ve VMware Player-bu çok basit bir şekilde, onu almak için.

Program çok basit ve sezgisel kullanımı ile yardımcısı götürecek bir sürecin her aşamasında sanal makine oluşturmak. Ana menü seçmek için izin verir, ister yeni bir sanal makine oluşturmak, açmak için mevcut sanal makineleri taşımak için VMware Workstation, veya rezervasyona başlamak Help dosyası program HTML. Ne zaman kullanıcı seçer oluşturmak için, yeni bir sanal makine programı ister kullanmak isteyip istemediğinizi seçmek için yükleme cd-rom'u, bir işletim sistemi veya işletim sistemi yüklemek için daha sonraki bir aşamada. Seçebilirsiniz eğer yüklemek, Windows, Linux, Novell NetWare, Sun Solaris, veya başka bir işletim sistemi, ve doğru seçeneği seçin açılır menüden. VMware Player yapar seçmek için bir ad ve konum sanal makine ve belirtmek maksimum kaynakları tahsis edilir. "Finish" düğmesine tıklayın ve programı başlıyor oluşturma çalışmaları sanal makine. VMware Player kullanımı çok kolay, hatta yeni başlayanlar için HTML yardım dosyası, bu iyi yazılmış ve derin. Program, mümkün değil gibi tamamen fonksiyonel olduğunu ve bazı diğer uygulamalar, sanal makine oluşturmak için, ama o ihtiyaçlarını karşılayan çoğu kullanıcı, özellikle de para harcamak istemiyorum bir yazılım.

Program sayesinde geri önceki devletlerin sanal makine kullanabilirsiniz Sürükle-Bırak, kopyala ve yapıştır arasındaki normal bir işletim sistemi ve sanal paylaşmak için bir klasör sormak için IP adresleri ve ağ bağlantıları ve daha birçok özellik.[/hakkinda]

[boyut]75.45 MB[/boyut]

[dosyaid]3973[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
teşekkürler
Önemli Değil...Gülümseme
Referans URL