Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Call of Duty Oyunu Gözüktü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
FPS dünyasının en çok tercih edilen yapımlarından olan Call of Duty serisinin yeni oyunu gözüktü. Treyarch tarafından geliştirilecek olan yeni oyunun detayları haberimizde.

Oyun tarihinin en değerli FPS serilerinden biri olan Call of Duty'nin bildiğiniz üzere her yıl yeni bir oyununu görüyoruz. Bu yıl da piyasaya süreceği oyun, pek de zaman geçmeden gün yüzüne çıktı.

Yeni oyunun geliştiricisi aslında Call of Duty oyuncularının yakından tanıdığı bir firma. Önceden Call of Duty: Big Red One, Call of Duty 3, Call of Duty: World at War, Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Black Ops II oyunlarını, oyunculara sunan Treyarch yine bizlere bir CoD şöleni sunacak.

Projenin başında usta bir isim var

Geliştirici firmanın Treyarch olarak açıklanması, geçtiğimiz haftalarda internete sızan yeni Call of Duty görsellerin ardından "World at War 2'mi geliyor?" söylentilerini nitekim doğrular nitelikte.

Henüz Activision ve Treyarch tarafından yeni bir seriyemi geçileceği veya seriye devam mı edileceği hakkında bir açıklama yapılmadı.
[Resim: kEueec2.jpg]
TeşekkürlerGülümseme
Alıntıysa Belirt Gülümseme
tamam kardeşim yeni üyeyimde bilmiyordum
ben call of duty nin yeni oyununu CALL OF DUTY İŞİD olarak bekliyorum Açık Ağızlı Gülümseme
(09.02.2015 17:57)hnkaR61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben call of duty nin yeni oyununu CALL OF DUTY İŞİD olarak bekliyorum Açık Ağızlı Gülümseme
Açık Ağızlı Gülümseme güldüm
oyunu senaryo ağırlıklı yaparlarsa sevaba girerler..
Referans URL