Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hard Drive Inspector Pro v4.29-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/CqD9orB.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Hard Drive Inspector Pro v4.29-Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]Kullanıcıların% 90 göre sabit bilgiler onları tüm bilgisayar sisteminin en önemli şey sürücüler. SMART dayalı Hard Drive Inspector e küçük ve hafif, ama çok etkili bir program teknoloji. Bu sorunlar varsa sizi uyarır sabit sürücülerin durumunu izlemenize yardımcı olacak ve size değerli malzeme tasarrufu mümkün olacak.

Hard Drive Inspector, sabit disklerin kontrolü için, güçlü, kullanışlı ve etkili bir programdır. Bilgisayar sabit diskinde saklanan bilginin değeri genellikle bilgisayar kendi değerini aşıyor. Ama bir sabit disk en güvenilmez dahili bilgisayar cihazları biridir. (Sık sık) olur çöker, saklanan bilgilerin tamamen veya kısmen kaybolur.

Modern sabit diskler SMART teknolojisini destekleyen Hangi özel yaklaşan disk hatalarına algılamak için geliştirilmiştir. Bu teknolojiyi kullanarak, Hard Drive Inspector diskin güvenilirliğini ve performansını açıklayan çeşitli hayati parametrelerinin geçerli durumunu izleyebilirsiniz. Hard Drive Inspector bu verileri analiz eder ve parametreler diskin güvenilirliği önemli bir azalma göstermektedir kullanıcıyı uyarır. Bu bilgi kaybını önlemek için birçok durumda izin verir.[/hakkinda]

[boyut]6.00 MB (6,289,273 bytes)[/boyut]

[dosyaid]3934[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL