Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows 7'ye Vista Yüklemek?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar. Uzun bir süredir Win7 kullanmaktayım ve artık sıkıldım. Vista kurmak istiyorum sistem açısından bir sorun olurmu yavaşlama felan gibi ?
Bence tam tersi hızlanır ancak bence vistadan cok daha guzel win7...Bence değiştirme ama senın kararınGülümseme
Vista Windows'un en sevilmeyen işletim sistemidir Windows 7'den Vista'ya geçmek oyunu highta kaldırıpta lowda oynamak gibi olur . Açık Ağızlı Gülümseme Hiç format felan atma derim. İlla atacaksan Windows 8.1 tercihimdir.
(03.02.2015 17:06)Leonidas61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence tam tersi hızlanır ancak bence vistadan cok daha guzel win7...Bence değiştirme ama senın kararınGülümseme
Kimse Vistayı tavsiye etmiyor o yüzdende bende bir merak oluştu Açık Ağızlı Gülümseme

(03.02.2015 17:07)emin2014 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Vista Windows'un en sevilmeyen işletim sistemidir Windows 7'den Vista'ya geçmek oyunu highta kaldırıpta lowda oynamak gibi olur . Açık Ağızlı Gülümseme Hiç format felan atma derim. İlla atacaksan Windows 8.1 tercihimdir.
Oyun oynamak gibi bir derdim kalmadı artıkta Windows 10 çıkıyormuş onu beklerim büyük ihtimal Gülümseme
Aman ha vistadan uzak dur onun yerine 98 yükle daha hızlı olur.Bu arada Windows 10 çıktı 1 sene ücretsiz. Windows'un sitesinden indirebilirsin.
(03.02.2015 18:02)Haestrk. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aman ha vistadan uzak dur onun yerine 98 yükle daha hızlı olur.Bu arada Windows 10 çıktı 1 sene ücretsiz. Windows'un sitesinden indirebilirsin.

O full sürüm değil preview sürüm full sürüm daha çıkmadı.
Referans URL