Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mad Max Ön İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Film oyunları birçok kullanıcı tarafından sevilmez. Bunun başlıca nedeni ise filmlerde oluşturulan havanın oyunlara yansıtılamamış olması. Bu zamana kadar bakdığımızda birkaç oyun hariç bu önyargıyı değiştirebilecek çok fazla oyun çıkmadı. Şimdi ise bu konuda iddialı olan yeni oyunumuz Mad Max piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Gamescom açıkladığı bilgilere göre bu ön yargıyı kıracağı konusunda büyük adımlar atılmış. Tabi bunu bekleyip göreceğiz. Oyundan biraz bahsedecek olursak;

[Resim: madmax_610a.jpg]

Oyun konusunu çok eski bir filmden alıyor. Uçsuz bucaksız bir çölde kendimizi hurda bir arabanın içinde buluyoruz. Ve bu çölde kendimizi korumak, düşmanlarımızı yenmemiz gerekiyor. Oyun ana yapısıyla bir açık dünya oyunu şeklinde tasarlanmış. Tabii açık dünyada en dikkati çeken unsurlarda hiç şüphesiz araçlar ve kullanılabilen nesneler. Oyunumuz bu konuda oldukça iddaalı. Yapımın açıkladığına göre oyunda birçok araç ve kullanılabilir nesne mevcut olacak.






Özellikle bizim kullandığımız ve filmde de bulunan aracımız çok vurgulanacak gibi. Çünkü bütün oyunda aracımızı sürekli modifiye ederek ve geliştirerek ilerleyeceğiz. Gamescom'a göre çok detaylı bir modifiye sistemi mevcut. Araç koruyucuları, motor güçlendirmeler, silahlar gibi birçok türde aracımızı modifiye edebileceğiz.



Açıklanan bilgilere göre oyunumuz tüm platformlarda 2014 yılında piyasada olacak. Bakalım Mad Max film oyunları üzerindeki ön yargıyı biraz olsun azaltabilecek mi? Şuana kadar gelen ekran görüntüleri ve verilen bilgilere göre bunu çok rahatlıkla başarabilecek gibi. Ama tabii bekleyip görmek lazım.
Referans URL