Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Türkiye ve komşu ülkelerin internet hızı karşılaştırmaları!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Türkiye ve komşu ülkelerin internet hızı karşılaştırmaları!!

Hangi ülke daha hızlı?

[Resim: 1iMVEyU.jpg]

Tüm dünya daha hızlı internetin peşinde ve son dönemde global pazarda Fiber İnternet büyük önem kazanmış durumda. Ülkemizde de fiber optik kablolar büyük illerden başlayarak tüm Türkiye'de yerleştirlmeye başladı. Ülkemizde hala 1980'den kalma telefon kabloları ile internete erişmeye çalışan insanların varolduğu düşünüldüğünde hizmetlerin kalitesinden bahsetmekte pek mümkün görünmüyor. Buna karşın özellikle TTNet'in müşteri memnuniyetine oldukça önem verdiğini ve sorunların çözülmesi için elinden geleni yaptığını birebir yaşayan biriyim.

Belki bu sözlerimiz için birçok kişi "taraflısınız" "yanlı haber yapıyorsunuz" "reklam kokuyor" gibi yorumlarda bulunacak ama isterseniz kelimeler değil rakamlar konuşsun...

Türkiye ve komşularının internet hızı ortalamalarını aşağıda sizinle paylaşıyoruz. Bu noktada aşağıdaki ülkeler arasında birçok ülkenin nüfusunun Türkiye'de ki abone saysıından bile az olduğunu da lütfen unutmayalım...

Ülkeler-------------------İnternet Hızları
Türkiye------------------12.3 Mbps
Bulgaristan------------32.8 Mbps
Ermenistan------------14 Mbps
Gürcistan---------------13.9 Mbps
Yunanistan-------------9.6 Mbps
Irak------------------------6.3 Mbps
İran-----------------------4.8 Mbps
Suriye--------------------1.6 Mbps


ALINTIDIR...Süper
İYİ FORUMLAR...Süper
Bi zahmet iyi olalım. Yunanistan battı, Suriye'de yaşam yok, Irak ve iran da zaten internet nerdeyse yasak geriye ne kalıyor ki ayrıca komşu ülkelerle sadece karşılaştırmanın bir mantığı yok dünya çapında bakıldığında durumun ne kadar üzücü olduğunu görürüz komşularımız arasında adam gibi ülke yok diye halimize şükrederek yaşamayalım.
(02.02.2015 16:43)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bi zahmet iyi olalım. Yunanistan battı, Suriye'de yaşam yok, Irak ve iran da zaten internet nerdeyse yasak geriye ne kalıyor ki ayrıca komşu ülkelerle sadece karşılaştırmanın bir mantığı yok dünya çapında bakıldığında durumun ne kadar üzücü olduğunu görürüz komşularımız arasında adam gibi ülke yok diye halimize şükrederek yaşamayalım.

Böyle şey yok abi ya gidip biz suriye gibi olacağımıza rusya,fransa gibi olmamız lazım...Böyle şey yok...üzgünüzgün
12.3 mü bence daha da azdır
Beyler neden düşük onu anlamıyorum ?
Yani bu Gürcistan ve Bulgaristan'dan ekonomik açıdan daha gelişmişiz?
ermenilerin bile hızı bizden yüksek yazık bize yemin ederim..
Bulgaristan vs Suriye
Sadece mal mal reklam yapmak yerine azıcık delikanlı olsalar ona da razıyım da oda yok.. bazen Türkiyede int olduğuna şükür ediyorum oda olmaya biliridi..
internet download hızından çok bence upload hızı da önemli Türkiye'de bu sevi yerlerde olduğunu düşünüyorum .
(06.02.2015 12:24)pehlione Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]internet download hızından çok bence upload hızı da önemli Türkiye'de bu sevi yerlerde olduğunu düşünüyorum .

Kesinlikle ki bu durum bizim torrent camiasından cidden kötü bir halde olmamızında bir nedenidir.
Sayfalar: 1 2
Referans URL