Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fahrenheit Türkçe Yama Problemi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selamün Aleyküm Arkadaşlar,
Ben sitemizden '' Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered'' indirdim ve kurup sorunsuz çalıştırdım. Lakin bu oyun eğer %100 inglizce bilmiyorsanız, Türkçe yama olmadan oynanmaz..

http://www.oyunceviri.com/fahrenheit-indigo-prophecy/ Türkçe yama indirdim.

Lakin kurulum da ''Kayıt defterinde Oyuna ait bilgi bulunamadı'' diyor ve elle '' Fahrenheit.exe'' bulunduğu klasörü gösteriyorum.

O zaman da '' BigFile_PC.d01 doyası bulunamadı yada Türkçe yama ile uyumlu değil '' hatası veriyor. Klasörde ''BigFile_PC.d01'' var, eğer Türçe yama ile uyumlu değilse ne yapmam lazım veya baika bir çözüm yolu var mıdır ?

3 saat uğraşdım hala çözümü başaramadım sizlerin yardımına ihtiyacım hadi güzel kardeşlerim bir el atın ..
Bu yamalar orjinaline göre yapıldığı için korsan oyunlarda çalışmayabiliyorlar. Muhtemelen senin sorunun da bundan kaynaklı.
Fahrenheit.exe'yi seçiyorsun değil mi klasörü seçmiyorsun yani ?
Türkçe Yama Ekibinin Çevirdiği Eski Sürümü. Oyun Tekrardan Geliştirilip Sunuldu Bazı Değişiklikler Olmuş Olabilir Bu Yüzden Çalışmıyor Olabilir.
1-> Exe Dosyasını Seçmemenden Dolayı Olabilir,
2-> Oyunun Yeni Sürümü Olduğu İçin Desteklemiyordur.
arkadaşlar exe doyasını elbette seçiyorum. sorun malesef çeviriden kaynaklanıyor. çeviri eski sürüm oyunun yeni sürümüne uygun değil ve oyun hikaye bazlı bir oyun benimde inglizce %5.... malesef 9gb int kotadan boşa yedim, oyunu silecegim harbi üzüldüm lan...
Referans URL