Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dragon Age: Inquisition'dan Rekor Başarı...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Dragon Age: Inquisition'dan Rekor Başarı...

EA ve Bioware'ın başarılı oyun serilerinden biri olan Dragon Age'in yeni oyunu Inquisition'dan rekor bir başarı geldi. Oyun, Bioware tarihindeki en iyi çıkışı gerçekleştirdi.

[Resim: ZBCJv2A.jpg]

BioWare tarafından geliştirilen ve yayıncılığını ise Electronic Arts'ın üstlendiği Dragon Age: Inquisition'ın yeni bir başarısı daha gün yüzüne çıktı. Geçtiğimiz yılın sonuna doğru çıkışını gerçekleştiren oyun, video oyun dünyasının Oscar'ı olarak nitelendirilen TGA'da yılın en iyi oyunu ödülünü kazanmayı da bilmişti.

Oyunun geliştiricisi BioWare tarafından yapılan açıklamaya göre Dragon Age: Inquisition, BioWare tarihinin en iyi çıkışını gerçekleştiren oyunu oldu. Yaklaşık iki ay içerisinde gerçekleştirdiği satışlarla BioWare'ın yüzünü güldüren yapım, RPG oyuncularının da beğenisini oldukça kazanmış durumda.


[Resim: nRzjwWF.jpg]

BioWare'ın yaptığı diğer açıklamalara göre Dragon Age: Inquisition, yeni nesil konsollarda beklenilen satış grafiğini sergilemiş, ayrıca eski nesil konsollarda da beklenmedik bir şekilde daha çok satış gerçekleştirmiş.

BioWare'ın geçmişine baktığımızda, Neverwinter'a, birçok Star Wars oyununa Mass Effect serisine, Dragon Age'in diğer oyunlarına ve geliştirilen birçok grafik motoruna rastlamak mümkün.


ALINTIDIR...Süper
İYİ FORUMLAR...Süper
Referans URL