Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Spotify ve Sony'den Dev Ortaklık!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Spotify ve Sony'den Dev Ortaklık!

Sony, PlayStation Music olarak adlandırılan yeni servisi için Spotify ile anlaştı. PS4, PS3 ve Xperia cihazlar için sunulacak servisin altyapısını İsveçli şirket sağlayacak.

[Resim: qVvuWH8.jpg]

Sony ve Spotify büyük bir ortaklığa imza attı. Oyun konsolları ve mobil cihazları için PlayStation Music servisini kullanıma sunmaya hazırlanan Sony, online müzik alanında her geçen gün popülerleşen İsveçli online müzik akış servisi Spotify ile anlaşma sağladı.

PS4, PS3 ve Xperia cihazlara

PlayStation resmi blogundan yapılan açıklamaya göre, Spotify'in partner olduğu PlayStation Music servisinin dünya çapında 41 ülkede ilkbahar aylarında kullanıma sunulacağı duyuruldu. Yeni servisin başlamasıyla birlikte, PS3, PS4 ve Xperia cihaz kullanıcıları varolan mevcut Spotify hesapları ile hizmete kolayca erişim sağlayabilecek. Ayrıca, PS4 oyunları oynanırken servis kullanılarak müzik dinlenebilecek.


[Resim: v3tuNxI.jpg]

Music Unlimited kapanacak

PlayStation Music servisi duyurulmadan önce Music Unlimited servisi de sona erecek. Toplam 19 ülkede aktif durumda olan Music Unlimited, bu ülkelerin tamamında 29 Mart tarihinde sonlanacak. 28 Şubat - 29 Mart tarihleri arasında servise abone olan kullanıcılar için PlayStation Music servisine 30 güne kadar ücretsiz erişim hakkı sunulacak.


ALINTIDIR...Süper
İYİ FORUMLAR...Süper
Referans URL