Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Planetside 2 MMOFPS'de Devrim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
PlanetSide 2 nedir? Daha önceden Sony Online Entertainment tarafından 2003 yılında çıkartılan fakat çok ses getirmeyen orijinal PlanetSide’ın yeni versiyonu diyebiliriz. 7 Haziran 2011’de çıkacağı açıklandığında çok büyük bir heyecan ile karşılaşmamıştı belki fakat vaad ettiği şeyler oldukça büyüktü, vaad ettiği şeylerin yarısını bile gerçekleştiren oyunlar artık günümüzde başarılı sayılırken PlanetSide 2’nin yarısından fazlasını başarması çok iyi bir gösterge bence.

[Resim: E3WcaKu.jpg]

PlanetSide 2 aslında bir MMOFPS. MMOFPS türünde çok nadir örnekler çok nadir popülarite yakalabildiler, bu sebeple SOE’nin tekrar bu türe eğilmesi takdire şayan. Hem de devasa bir haritada sürekli olarak devam eden bir savaşın parçası olduğunuz bir MMOFPS, bu inanılmaz bir iş gücü, planlama ve bütçe gerektirmekte, buna bir de yeni jenerasyona yakın güzellikte grafikler ve muhteşem bir fizik motoru ekleyin, alın size PlanetSide 2!

[Resim: 8WrmjTl.jpg]

Şuan bende indiriyorum. Eski bilgisayarımda oynamıştım fakat oyun hakikaten çok sistem yiyor. Hele hele uzun süre oynandığında takıla takıla oynuyordum. Şimdi yeni bilgisayarıma indiriyorum, deneyip sonuçları söyliyicem.


Adminim bunu nerden indirebiliriz?
Orjinal sitesinden indirebilirsin. Google Bey sana yardımcı olacaktır. Göz kırpma
Oyunu steam üzerinden indirebiliyorsunuz.

Ama ben ısınamadım 1 hafta gibi kısa bir birlikteliğimiz olmuştu Gülümseme
Nedense beni baya sardı. Oyun oldukça dinamik sürekli hareketli ve oyunda amaç bitmiyor oldukça fazla ilerlencek alan var bakalım ne kadar daha beni oynatıcak.
Referans URL