Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Witcher 3: Wild Hunt'tan Oynanış Görüntüleri!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
The Witcher 3: Wild Hunt'tan Oynanış Görüntüleri!!

CD Projekt Red'in ve The Witcher serisinin merakla beklenen yeni oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için oynanış görüntülerinin yer aldığı video ve yeni görseller yayınlandı.

[Resim: oYpbbb.jpg]

CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve bu yılıın merakla beklediğimiz oyunları arasında yer alan The Witcher 3: Wild Hunt için yeni oynanış görüntüleri ve yeni görseller paylaşıldı.

Yayınlanan ekran görüntüleri ve oynanış videolarıyla heyecanımızı ikiye katlayan yapımcı ekip, ayrıca oyunun yeni nesil konsollardaki performansı hakkında da bilgiler sundu. Paylaşılan bilgilere göre Witcher 3, PlayStation 4 konsolunda 1080p 60 FPS performans verecek iken, Xbox One konsolunda ise 900p 30FPS performansında oynanabilecek.

Oyun için yayınlanan oynanış görüntülerine aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.


VİDEO:





FOTOLAR:

[Resim: l0pJ9E.jpg]

[Resim: VgNo6P.png]

[Resim: n5pz2R.jpg]

[Resim: vQVkRp.png]

[Resim: 12B1rG.png]

[Resim: LYNkEb.png]

[Resim: rmpWR1.png]

[Resim: 7Vd9Pa.png]

Özellikle serinin önceki oyunlarına göre sunacağı daha geniş dünyasıyla dikkatleri üzerine çeken yapım, ayrıca grafik kalitesi yönüyle de merakmızı en üst seviyeye çıkarıyor. RPG ögelerini aksiyon ve açık dünyayla birleştirerek bizlere sunacak olan The Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs'ta PS 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

The Witcher 3 oyuncu odaklı olacak

Ayrıca, The Witcher 3 için gelecek olan tüm DLC'lerinin ücretsiz olacağını hatırlatmakta fayda var. CD Projekt'in oyuncu odaklı böyle bir yol çizmesiyle birlikte oyuncuların gönlünde önemli bir yer sahip oldu

ALINTIDIR...Süper
İYİ FORUMLAR...Süper
Referans URL