Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: iPhone 6 ve Galaxy Note 4 fotoğraf karşılaştırma testi...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
iPhone 6 ve Galaxy Note 4 fotoğraf karşılaştırma testi...

En iyi kim?

[Resim: LY8o0Z.jpg]

Akıllı telefon alırken her kullanıcının farklı farklı kriterleri olsa da hemen hemen tüm kullanıcıların ortak bir alım kriteri varki o da telefonların fotoğraf yetenekleri.

Son dönemde akıllı telefonlar kamera konusunda D-SLR makinelerle yarışır hale geldiler. 4K çekim yetenekleri, 50 megapiksele ulaşan kamera sensörleriyle akıllı telefonların çekim yetneklerini sizler için incelemeye devam ediyoruz.

En yeni kamera sensörüne sahip Galaxy Note 4, arka arkaya aldığı güncellemeler ile gerçekten çok iyi bir seviyeye geldi. iPhone 6 ise halen en iyi fotoğraf çeken telefonlr sıralamasında başı çekiyor.

Dilerseniz yaptığımız fotoğraf karşılaştırmasını birlikte inceleyelim ve hangisi birinci geldiye onun için oy kullanalım.


Note 4

[Resim: g4vLD0.jpg]

iPhone 6

[Resim: W68rP4.jpg]

NOT:Herkes oyunu yoruma yazsın...Bakalım kim kazanacak...

ALINTIDIR...Gülümseme


Bence IPhone..

''İYİ FORUMLAR''
Tabiki Note 4, ama İphone'de mükemmel.
Lg G3 Diyorum ben Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Şaka bir yana Note 4 diyorum İphone artık çok klasikleşti.
(23.01.2015 22:41)Cruel Insect™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lg G3 Diyorum ben Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Şaka bir yana Note 4 diyorum İphone artık çok klasikleşti.

Özür diliyorum kardeşim tamam senin fikrin ama IPhone 6 dan bahsedıyoruz...Açık Ağızlı Gülümseme Baya büyükAçık Ağızlı Gülümseme Diğerlerine göre çok farkı var ama kararlarınızı bnim bu yorumum bozmasın...Göz kırpmaGöz kırpma

''İYİ FORUMLAR''
ben note 4 tercih ederim
Referans URL