Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Flappy Bird Geri Dönüyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Flappy Bird Geri Dönüyor!

Son aylarda tüm dünyayı kendine bağımlı hale getiren Flappy Bird'ün yapımcısı Dong Nguyen, oyunun çoklu oyuncu modu ile geri döneceğini açıkladı.

[Resim: l0Ng7E.jpg]

iOS ve Android platformlarında milyonları sinir hastası etmeyi başaran Flappy Bird oyunu, popüler olmasından çok kısa bir süre sonra uygulama mağazalarından sürpriz bir şekilde geliştirici tarafından kaldırılmıştı. Oyunun yapımcısı Dong Nguyen, Flappy Bird'ün insanları sinir etmesinden dolayı kaldırdığını açıklamış ve oyunu bir daha yayımlamayacağını açıklamıştı.

D. Nguyen bu açıklamalarından kısa bir süre sonra Flappy Bird'ün gelişmiş bir sürümünün yakında App Store ve Google Play Store'da yayımlayabileceğini Twitter üzerinden duyurmuştu. Geliştirici merakla beklenen yeni Flappy Bird oyunu ile ilgili bugün yeni açıklamalarda bulundu.


[Resim: PYabq7.jpg]

Ağustos ayında geri geliyor!!

Geliştirici D. Nguyen, Flappy Bird'ün yeni sürümü tekli oyuncu modunun yanında çoklu oyuncu modunu da bulunacağını ve Ağustos ayında uygulama mağazalarındaki yerini alacağını dile getirdi. Bakalım çoklu oyuncu destekli yeni Flappy Bird oyunu ilk oyun kadar başarılı olabilecek mi?

ALINTIDIR...SüperSüper
Referans URL