Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 12K Çözünürlüğe Sahip Oyun Geliyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
12K Çözünürlüğe Sahip Oyun Geliyor!

Yılın merakla beklenilen yarış oyunları arasında boy gösteren ve diğerlerine nazaran grafik kalitesi açısından bir adım önde olan Project Cars'ın 12K çözünürlüğe sahip olacağı açıklandı.

[Resim: rmNamM.jpg]


Slightly Mad Studios tarafından uzun süredir geliştirilme sürecinde olan ve yapımcı şirketin "Gezegenin en iyi yarış oyunu" sloganıyla yola çıktığı Project Cars için bomba bir açıklama geldi.

Aynı zamanda Namco Bandai'nin de dağıtımcılığını üstleneceği olan Project Cars için yapılan açıklamada, oyunun 12K çözünürlüğü ve Oculus Rift cihazını destekleyeceği belirtildi. Bu duyuru ile birlikte ilk kez bir video oyunu 12K çözünürlüğe sahip olarak karşımıza çıkacak





Oyunun PC için normal sistem gereksinimleri bile üst seviyede tutulurken, 4K'yı bırakın 12K için isteyeceği sistem gereksinimlerini hayal bile edemiyoruz. Eğer oyunu 12K çözünürlükte oynamak istiyorsanız, şimdiden son seviye en az iki ekran kartı satın almanızı öneriyoruz.

Ayrıca yaşadığı ertelenme ile birlikte 17 Mart 2015te çıkışını gerçekleştirecek olan Project Cars'a dileyenler şu an Steam'den ön sipariş seçeneği ile sahip olabilirler.

[Resim: oYNaAm.jpg]

75 TL fiyat etiketi üzerinden ön sipariş ile satın alınabilir olan yapımın çıkış yaptığındaki fiyatının ise yaklaşık 140 TL civarında olması bekleniliyor.

ALINTIDIR...SüperSüper
Referans URL