Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Polonya 2015’te oyuncuların içini ısıtacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7V1DBa.png]

The International E-Sports Federation (IESF), bu sene yedincisi düzenlenecek olan Dünya E-Spor Şampiyonası’nın Polonya’da gerçekleşeceğini duyurdu!

Organizasyon bünyesinde tüm takımların katılımına açık olan duyurulan bir bölüm olmasının yanı sıra, sadece kadın oyuncuların katılımının kabul edeceği bir bölümün de bulunduğu bildirilirken; bu kararın altında erkek baskınlığına sahne olan e-spor sektöründe kadın oyuncuların katılımına da önem verilmesi yattığı belirtildi.

[Resim: 1.jpg]

Organizasyonun Polonya’nın Łódź adlı şehrinde gerçekleşecek olması kesinleşirken, tarih konusundaki belirsizlik hala kendini koruyor. Geçen sene Bakü’de düzenlenen organizasyon büyük bir sükse yapmış; bünyesinde yer alan profesyonel yönetici ve sunucularla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bu sene IESF bünyesinde yer alacağı duyurulan ilk oyunlar DOTA 2 ve CS:GO olurken; diğer oyunlar için de görüşmeler ise hala sonuçlandırılamamış durumda. Geçen sene düzenlenen IESF 2014 bünyesinde yer alan oyunları hatırlatmak gerekirse;
Herkesin katılımına açık olan alanlar;

• DOTA 2
• StarCraft 2: Heart of the Swarm
• Ultra Street Fighter 4
• Hearthstone: Heroes of Warcraft
• Tekken Tag Tournament 2

The News Is Ouote
ilginç olabilir Gülümseme
Referans URL