Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: UTorrent Nedir Nasıl Kullanılır?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
UTorrent Nedir?


[Resim: E5D8Ev.png]

Utorrent , torrent linklerini kullanarak downlaod yapmamıza yarayan bir çeşit client yazılımıdır Aynı katagoride bir çok client yazılımı ( ABC 3.1,Bit torrent , Azureus,Bit Tornado,BitLord,BitComet,Rufus,Zip Torrent vs…)mevcuttur.

uTorrent Programı Nasıl Kullanılır?


1.Kurulum


Şimdi.Torrent kullanmak için öncelikle bildiğiniz gibi torrent programımız olması lazım.Bu programlardan en ünlüleri Bittorrent ve Bittorrent’in en yakın programı µTorrent’tir.Ben daha hafif olduğu için µTorrent’i tavsiye ediyorum.Zaten görünüm filan her şeyleri aynıdır bu programların kullanım açısından bir fark göremezsiniz pek.Peki o zaman ne yapıyoruz? µTorrent web sitesine girip indirmeye başlıyoruz.

http://www.utorrent.com buraya girdiniz karşınıza çıkan ekran büyük ihtimal Türkçe’dir değilse de zaten Download’ın indirmek olduğunu bilirsiniz.Solda indir yada download butonunu göreceksiniz butona basın ve setup dosyasını bilgisayarınıza indirin.İndirdikten sonra programı normal bir oyun yada başka bir program kuruyormuş gibi kurun.-Burayı biraz hızlı geçtim ama yinede eğer bu aşamada sorun yaşayanlar olursa e-mail adresi kısmınıda doldurarak yorum bıraksınlar ben onlara cevap veririm en kısa zamanda.-Programı sorunsuzca kurduğunuzu kabul ederek anlatıma devam ediyorum.

2.İndirmeye Başlayın


Kurulum tamamlandıktan sonra program otomatik olarak çalışacaktır çalışmazsa da başlattan başlatın...

3.Dosya Ekleyin


ZamundaTorrent.com'dan istediğiniz torrent oyunu indirin ve inen dosyaya basın...Ondan sonra UTorrent ekranı açılacak ve kabul edince oyun veya programınız inmeye başlıyacaktır...

uTorrent'in işlevi nedir?


uTorrent programı, istediğiniz bir dosyayı(film,oyun,program) indirmenize yardımcı olur.Torrent'in en iyi yönlerinden biri tek tıklamayla indirmenizi sağlar(20-30 partlı linklerle uğraşmazsınız)

Burda konu var zaten http://torrentv.net/konu-Film-Oyun-Torre...rilir.html

Ayrıyetten açtığın konuya resimler eklesen daha güzel olur..
(11.01.2015 18:05)TARIHCI Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Burda konu var zaten http://torrentv.net/konu-Film-Oyun-Torre...rilir.html

Ayrıyetten açtığın konuya resimler eklesen daha güzel olur..

Özür dilerim ama orda torrentin nasıl kullanıldığı yazıyor...Ben burda Utorrent adlı programın ne olduğunu ve Nasıl kullanıldığını açıkladım bnce bunlar arasında çok fark var...Bu arada düzenleme nasıl yapılıyor yardım ederseniz çok sevinirim...SAYGILARGülümsemeGülümsemeGöz kırpmaGöz kırpmaSüperSüperKarizmatik GülümsemeKarizmatik GülümsemeAçık Ağızlı GülümsemeAçık Ağızlı Gülümseme
İlk olarak sağ alta simge olması lazım Düzenle adı altında Hızlı Düzenle ve Gelişmiş Düzenle yazıyor.
Sonracağıma efendim,Attığım linkteki videonun içeriğine bakarsak indirdiktikten sonra torrenti nasıl açtığını ve eklediğini de gösteriyor.
Son olarak 3 tane fazla smile kullanmasan güzel olur görüntü kirliliği oluyor
[Resim: g4OoQZ.png]

Özür dilerim ama sağ alt köşede sadece bunlar varüzgünüzgün

Bu arada konunun sadece benzerliği var efendim...SAYGILARGülümsemeGülümseme
Orda olması gerekiyordu bizzat tüm açtığım konular ordaki düzenleme simgesinde yapıyordum belki yetkin yoktur veyahut bir sorun vardır mutlaka.

Fantom a özelden sor.
(11.01.2015 23:07)TARIHCI Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Orda olması gerekiyordu bizzat tüm açtığım konular ordaki düzenleme simgesinde yapıyordum belki yetkin yoktur veyahut bir sorun vardır mutlaka.

Fantom a özelden sor.

Tamam teşekkürler:)Ve iyi geceler abim..SAYGILARGöz kırpmaGöz kırpma
Referans URL