Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Microsoft'un Yeni Tarayıcısında "Cortana" Olacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Vi4oJ8g.jpg]

Microsoft’un Spartan kod adındaki yeni tarayıcısı hakkında haberleri sizlere aktarmıştık. Internet Explorer’a yıllarca önem vermeyip son zamanlarda toparlamaya çalışan fakat pekte başarılı olamayan Microsoft, Chrome ve Mozilla Firefox’un karşısına çok ciddi bir rakiple çıkmaya hazırlanıyor.

The Verge’ün haberine göre Spartan, çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. Kendi “Cortana”sına sahip olacak olan Spartan’a yeni bir sekme açmasını, internette bir şeyler aramasını söyleyebileceğiz.

Internet Explorer’la birlikte mobil ve masaüstü Windows’ta karşımıza çıkacak olan Spartan’ın 21 Ocak’taki etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Hala geliştirilen tarayıcı Neowin tarafından görülmüş ve o sürümde Cortana’yı görememiştik. Fakat tarayıcı şu anda geliştirilme aşamasında ve tanıtıma kadar kişisel asistanın tarayıcıya eklenebileceğini söyleyebiliriz.

Spartan’ın ekstra ne gibi özelliklerinin bulunduğunu artık tanıtımının olduğu zaman göreceğiz. Fakat kendi adımıza kötü bir haberi de ekleyelim, muhtemelen tarayıcıdaki Cortana, Türkçe dil desteğine sahip olmayacak.



Referans URL