Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oppo, Kamerayı Çok Daha Farklı Bir Boyuta Taşıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Skd0nHQ.jpg]

Tayvanlı elektronik markası Asus, ZenFone Zoom modeli ile CES 2015 fuarında optik yakınlaştırma teknolojisi ile ses getirmişti. Daha sonrasında Uzakdoğu tarafından yeni bir akıllı telefonun piyasaya çıkış hazırlıklarına başladığı bilgisi sunuldu.

Birçok yenilik ile adından sıkça bahsettiren ve gittikçe piyasaya hakim olan Çinli üretici Oppo, U3 adını verdikleri akıllı telefon ile 4x optik yakınlaştırma imkanını kullanıcılara taşıyor. Çinli komisyoncular tarafından onay alan Oppo U3, aynı zamanda 9mm kalınlığı ile pazarda optik yakınlaştırma sunan en ince akıllı telefon ünvanını da alacak. (Asus ZenFone Zoom modeli 11.95mm kalınlığındaydı.)

[Resim: DwtKQcb.png]

Yeni akıllı telefon ZenFone Zoom modelinin arka kamera kısmına gelecek Oppo U3 kamera sistemini, kasa içerisine sığdırmayı başarmış diyebiliriz. Ayrıca Asahi Kasei AK4961 32 Bitlik ses işlemcisi ile yüksek kalitede ses çıkış garantisi veriyor.

Orta seviyeye hitap edecek olan Oppo U3, 5.9 inçlik FULL HD çözünürlüklü bir ekranla geliyor. Cihaz 1.7 GHz hızında çalışan 8 Cortex-A7 çekirdekli MT6592 yonga setinden güç almakta. Bunun yanı sıra modelde 2 GB RAM ve 16 GB arttırılabilir depolama kapasitesi de mevcut. 13 MP çözünürlükteki arka kamera ve 5 MP’lik ön kameraya sahip olan cihazın, yakın bir zamanda piyasaya çıkacağı bekleniyorken, modelin beraberinde M3 adını taşıyan bir kulaklık modeli de tanıtılacak.
Referans URL